Mikromir napisał(a):Czyli już po testach.A Wasz kajak to dwójka czy trójka?
Aby nie zaśmiecać Twojej relacji -
.png)
Mikromir napisał(a):Czyli już po testach.A Wasz kajak to dwójka czy trójka?
.png)
Mikromir napisał(a):CROberto napisał(a):Ustronne zatoczki , piękne plaże i.....
...bezpieczneżadnych pali i dzikusów
![]()
Hmmm... tego nie byłabym taka pewna...![]()
Nie wspomniałam dlaczego nie sprawdziliśmy, czy nadmorska leśna ścieżka prowadzi do samego kampu... Otóż idąc na południe nad tymi uroczymi plażami nagle usłyszeliśmy... przerażające, złowrogie warczenie wydobywające się z niewidocznej gardzieli...![]()
![]()
![]()
.png)
Mikromir napisał(a):Na Cresie i Lošinju zachwyciła mnie ilość pieszych szlaków i ogromne możliwości wędrowania.
.png)
majkik75 napisał(a):Jak widzę takie ruiny to już się nie mogę doczekać za jakiś tydzień Malo i Velo Grablje ... Wyżyję się![]()
![]()
piekara114 napisał(a):...
CROberto napisał(a):Jeszcze by komuś przyszło do głowy , że w mojej relacji nazmyślałem...![]()
![]()
Epepa napisał(a):... relacja zmotywowała mnie do tego, żeby jeszcze tam wrócić. Tym razem z pływadłem.
ruzica napisał(a):Ale chyba wybierzemy się tam przed lub po sezonie, może i apartman da się wtedy znaleźć w bardziej przyjaznej cenie
.png)
Zostawiamy auto na parkingu, skąd będzie miało świetny widok na morze.
Odtąd przed kolejnymi wyprawami kuzynka pytała, czy trzeba będzie iść pod górkę jak z tej plaży. 

.png)
mchrob napisał(a):Z mapy wynika że do parkingu jest 100 metrów przewyższenia. Mało nie jest ale droga wygląda na wygodną. Również urody plaży niczego nie można zarzucić chyba warto się namęczyć

majkik75 napisał(a):No tak, u Ciebie widok na klify ...![]()
![]()
Bardzo (nie tylko) fotogeniczne miejsce, ma potencjał![]()
.png)
.png)
te kiero napisał(a): z dojściem to miałbym przesrane u drugiej połówki i to w dół, a nie mówię już o powrocie.
W połowie drogi w dół już żal zawracać, a w czasie drogi powrotnej i po nikt nie miał siły robić scen. 
Powrót do Nasze relacje z podróży