Mikromir napisał(a):Chętnie obejrzałabym Twoje zdjęcia z Cresu...
Namawiasz, namawiasz ...
Możesz napisać, tu, czy na PW ile płaciłaś za apartman ?pozdrawiam, Michał
.png)
.png)
piekara114 napisał(a)::D już się o to pytałam i nie jest to tajemnica, str 4 post2226779.html#p2226779
.png)
majkik75 napisał(a):Moim zdaniem cena ok, jak rozumiem, jest to jakby cały apartament/domek dla Ciebie w tej cenie ?
.png)
Mikromir napisał(a):Ruszamy w dół. Rano poinformowałam wszystkich dość zdawkowo, że trzeba będzie kawałek zejść do plaży, więc nikt się na razie nie buntuje.
chyba też jestem nieprzyzwoicie przyzwoitym przewodnikiem... .png)
CROberto napisał(a):Ty, Danusia - masz zrealizowany własny itinerarya oni byli w miejscach- których bez odpowiedniego naprowadzenia
by nie zobaczyli...
Btw.
Nasuwają mi się pewne skojarzeniachyba też jestem nieprzyzwoicie przyzwoitym przewodnikiem...
![]()
dla uczestników wycieczki, przez co niektóre punkty itinerary muszą zostać - powiedzmy - przełożone na inny termin. .png)

.png)
Piękna jest, nawet jeśli się już widziało łyse plaże Pagu.Mikromir napisał(a):
Czy Cres mi się podobał? Zdecydowanie tak, choć jest inny niż miasteczka Dalmacji. Na pewno warto tu zajrzeć i powłóczyć się jego uliczkami.![]()
.png)
loverosa napisał(a):Bardzo ciekawa relacja....Cres w naszych planach.Pewnie za rok się tam wybierzemy
te kiero napisał(a): Te "Cresy" całkiem ładne.
ruzica napisał(a):Taki bardziej włoski, lub podobny do niektórych miasteczek na Istrii.
.png)
W pewnej chwili uśmialiśmy się z mężem serdecznie gdy na dość wąskim odcinku drogi pojawił się znak "zwężenie jezdni"
Jednak ta część wyspy zostanie w mojej pamięci jako najpiękniejsza i najdziksza, a tak ładnych lasów nie widziałam na żadnej z chorwackich wysp. Cieszyłabym się, gdybym kiedyś miała okazję powędrować choć jednym z tutejszych szlaków: https://belivisitorcentre.eu/wp-content ... keBike.pdf
Powrót do Nasze relacje z podróży