Bea.ta napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):A ja nie polecam na filmie GW w 3D siadać w pierwszym rzędzie![]()
A jakaś specjalna zniżka była??![]()
Zniżki żadnej nie było, stres i nerwy za to były
Bea.ta napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):A ja nie polecam na filmie GW w 3D siadać w pierwszym rzędzie![]()
A jakaś specjalna zniżka była??![]()

-Katka- napisał(a):...........
maniust napisał(a):Byłem wczoraj , film genialny , czuć moc .......efekt 3 D miodzio.
Tie normalnie czułem nad głową.![]()
100 % polecam.
P.S. Szkoda tylko że Han Solo ......... dobra cicho.
.png)

.png)
anakin napisał(a):8/10![]()
Dosyć sceptycznie byłem nastawiony do tej produkcji, jak się jednak okazało zupełnie niesłusznie!![]()
Wg mnie jest to lepsze niż "Przebudzenie"!
Świetna muzyka przede wszystkim......taka niby podobna do tej ze SW ale jednak inna.
Vader ma w tym filmie 3 wejścia, ale takie, że doope urywa!![]()
Nie ma Jedi i meczy świetlnych (prawie), Moc niby jest ale......nikt jej specjalnie nie używa (w sposób tradycyjny).
Zakończenie niby z góry wiadome, a jednak w pewnym aspekcie zaskakuje.
Nie powiem w jakim , bo zepsuję.![]()
Ze znanych części możemy spotkać Tarkina, Organę, R2-D2, C-3PO, Leię i Vadera oczywiście.
Leia oczywiście nie "oryginalna", ale wiadomo, że to ona.
![]()
Ostatnia scena filmu płynnie "przechodzi" w początek "Nowej Nadziei".
W scenach ataku możemy obejrzeć jak U-wingi spokojnie sobie radzą z krążownikiem, a inny statek Rebelii (jakieś 17.000 razy mniejszy od krążownika) potrafi go zepchnąć jak spychacz krowę, ale nie ma się co czepiać.![]()
Wg mnie warto, choćby dla samych scen z Vaderem.
Mam nadzieję, że kolejna część będzie równie udana, bo.......Bez nadziei nie ma Rebelii.
anakin napisał(a):Zakończenie niby z góry wiadome, a jednak w pewnym aspekcie zaskakuje.
Nie powiem w jakim , bo zepsuję.

romuald22 napisał(a):Ale w jakim aspekcie zaskakuje Twoim zdaniem?

romuald22 napisał(a):anakin napisał(a):Cieszy natomiast, że młodzież ciągnie na kontynuację SW.
Pomyślałem przez moment, ze to do mnie.![]()

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.