Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Slatine - Subotić piękne wakacje?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
adam_one
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam_one » 21.06.2009 10:47

Witam wszystkich użytkowników. Uważnie od kilku miesięcy obserwuje wydarzenia na forum, czytam, interesuje się. Nie mogę się jeszcze wypowaidać poneiważ jestem przed moim pierwszym wyjazdem do Chorwacji. wspolnie z przyjaciolmi nie mozemy sie juz doczekac:) Jedziemy w 12 osob do domu w Slatine zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Teraz kilka moich pytań do bardziej doświadczonych użytkowników.
Czy ktoś z Was zna ten dom, w jakiej jest okolicy, jakie sa tam mozliwosci, co jest warte uwagi, czy fdzies niedaleko sa jakies miejsca ciekawe w ktore warto pojechac, jak jest z freedivingiem w tej okolicy itd:) Bylbym bardzo wdzieczny. czesc postów dotyczacych Slatine juz widzialem nie zaspokoily one jdnak mojej ciekawosci dotyczacej tego meijsca. Pozdrawiam serdecznie wszystkich. Czekam na odpowiedzi
turan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) turan » 23.06.2009 18:09

Witam,

byłem w tym dokładnie domu na wakacjach w 2007r.

Dom usytuowany jest przy bocznej uliczce Rovci, ok 50-70 metrów od głównej ulicy i znajdującej się tuż za ulicą wybetonowanej "plaży".
Ok 1 km od domu w stronę Trogiru, w miejscowaości Arbanija jest sklep Tommy.
Do centrum Sletine i portu w tej miejscowości jest z "naszego" domu ok 2 km. Mniej więcej w połowie drogi do Slatine jest knajpka przy ulicy, nad morzem.
Plaże w pobliżu domu są niezbyt atrakcyjne. Znacznie ładniejsza jest plaża Kava odległa od domu ok 4 km, za miasteczkiem Slatine. Warto też odwiedzić plaże w Okrug Gornji. Ale tam jest tłoczno.
Najwiekszą atrakcją okolicy jest oczywiście Trogir. Chyba codziennie tam byliśmy. Piękny w dzień, jeszcze ładniejszy nocą, ale i wczesnym rankiem wart odwiedzenia.
Co do nurkowania w okolicy, nie mam w tej sprawie wiedzy.

Poniżej link do moich fotek z wakacji 2007 na Ciovo.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

PozdraV
adam_one
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam_one » 23.06.2009 21:27

dzieki Ci bardzo za odpowiedz, wiesz moze cos na temat parku narodowego w odleglosci okolo 100km od trogiru? mamy tez w planie slawne jeziora z wodospadami ale o nich tez niezbyt wiele wiem. Ktora droga jechales do Chorwacji? Austria czy slowacja i wegry ? bylbym wdzieczny za kilak wiecej rad w tym guscie;)

Poza tym super fotki, dzieki bardzo za linka;) juz nie moge sie doczekac tych wakacji, z powrotem mamy zamiar "zachaczyc" po dwa dni w: Budapeszcie, bratyslawie, wiedniu pradze i krakowie ;)

Pozdrawiam
Adam
gordipi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gordipi » 23.06.2009 21:34

adam_one napisał(a):dzieki Ci bardzo za odpowiedz, wiesz moze cos na temat parku narodowego w odleglosci okolo 100km od trogiru? mamy tez w planie slawne jeziora z wodospadami ale o nich tez niezbyt wiele wiem. Ktora droga jechales do Chorwacji? Austria czy slowacja i wegry ? bylbym wdzieczny za kilak wiecej rad w tym guscie;)

Poza tym super fotki, dzieki bardzo za linka;) juz nie moge sie doczekac tych wakacji, z powrotem mamy zamiar "zachaczyc" po dwa dni w: Budapeszcie, bratyslawie, wiedniu pradze i krakowie ;)

Pozdrawiam
Adam

Poczytaj ok Parku Krk. :D

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone