maslinka napisał(a):Tę relację pisałam aż dwa miesiące. Mimo że starałam się być systematyczna i opisać wrażenia na świeżo, trochę się to przeciągnęło.
Nie przejmuj się. My dla odmiany
Dobra robota! Pozdrawiam.
.png)
maslinka napisał(a):Tę relację pisałam aż dwa miesiące. Mimo że starałam się być systematyczna i opisać wrażenia na świeżo, trochę się to przeciągnęło.
.png)
maslinka napisał(a):Dziękuję wszystkim czytającym, tym aktywnym, komentującym i tym utajonymza zainteresowanie.
.png)
longtom napisał(a):"Aktywnie" i w sposób "nieutajony" dziękuję za opowieść.
Tymona napisał(a):A słowackie puste widoki - faktycznie smutno zastanawiające...
Jacek S napisał(a):Co dalej?
Pewnie głowa pełna pomysłów...
viggen_wawa napisał(a):Temat relacji "Tropami Maslinki w Cro"
ines napisał(a):Maslinko wreszcie doczytałam do końca, szkoda, że koniec...ale za rok pewnie następna relacjaMy chyba robimy sobie przerwę od Cro, 7razy to już dużo...mam powoli przesyt..Pozdrawiam Serdecznie
Interseal napisał(a):Gdyby nie Twój Challenger, to mój Hudson nie byłby teraz mój![]()
Interseal napisał(a):... jak ja nie lubię wszelkich podsumowań i zakończeń...![]()
janusz07 napisał(a):Dziękuje za relacje, fajna była szkoda ze się skończyła. Milo sie wspomina. szkoda ze dopiero za rok znowu wakacje. pozdrawiam.
jan_s1 napisał(a):Dobra robota! Pozdrawiam.
nomad napisał(a):...
Chorwację ramionami wspomnień obejmuje,
odkrywa ten kraj, pasje innych potęguje.
...
Aparatem maluje Chorwacji obrazy,
galerie ze snów, to jej krajobrazy.
...
mkm napisał(a):Było jak zwykle pięknie i klimatycznie . Maslinko odwaliłaś kawał dobrej roboty![]()
Jeszcze raz dzięki za naukę![]()
monia85 napisał(a):Bardzo przyjemnie się czytało Twoją relację
.png)
sroczka66 napisał(a):
Sorki, że ta "Maslina" tak poważnie zabrzmiała, ale z Maslinką mi się nie rymnęło![]()
.png)
sroczka66 napisał(a):Sorki, że ta "Maslina" tak poważnie zabrzmiała, ale z Maslinką mi się nie rymnęło![]()
jan_s1 napisał(a):Od Drage do Taty
Wedrówka na raty
Piechotą, kajakiem
Promem i Fabiakiem.
janusz.w. napisał(a):Powiem tak - fajowo się to czytało i oglądało![]()
![]()
Dobrze, że mieliście 3-tygodniowy urlop(u mnie niestety to w sferze marzeń..., ale może kiedyś się uda).
Także dzięki za kolejną świetną relację![]()
Interseal napisał(a):Zresztą zamiast "oliweczki" wyszła Ci "oliwka" - też ładnie i wcale poważnie![]()
Interseal napisał(a):P.S. Ja pracuję nad sonetem.... zobaczymy
.png)
maslinka napisał(a): Tę relację pisałam aż dwa miesiące
.png)
Tę relację pisałam aż dwa miesiące. Mimo że starałam się być systematyczna i opisać wrażenia na świeżo, trochę się to przeciągnęło. Ale też miejsc, które odwiedziliśmy, było mnóstwo. W końcu urlopowaliśmy przez 3 tygodnie
.png)
Raul73 napisał(a):
... i jest uczucie niedosytu przy zakończeniu.
.png)
dangol napisał(a):Aż ????
Jak dla mnie, mogłabyś pisaćco najmniej przez pół roku. Wówczas może nie byłoby niedosytu.......
Raul73 napisał(a):Ale za to jak epopeja wyszła!! Czyta się lepiej niż niejedną książkę i jest uczucie niedosytu przy zakończeniu.
Raul73 napisał(a):Z niecierpliwością czekam na następny rok - mam nadzieję że nie zawiedziesz czytelników i znów będzie można poczytać o Twojej podróży - pewnie znów na Chorwacji?