.png)
.png)
.png)
bluesman napisał(a):Nie cenię tego sklepu ale rower ładny ciekawe ile waży i jakie amory (skok) ?
bluesman napisał(a):ZnalazłemRower górski Rockrider 6.5 B'TWIN
Waga deklarowana całości w rozmiarze M 14,7 kg bez pedałów (z nimi ponad 15 kg) obawiam się, że realnie więcej. Nie spotkałem producenta, który podawałby rzetelnie info![]()
Waga ramy bez dampera 2,7 sporo z damperem pewnie ponad 3 kg ale być może dzięki temu solidna chociaż są dużo lżejsze i też solidne. Jako baza do upgrade marny pomysłJednozawiasowiec czyli mniej się może zepsuć
ale warto przeczytać i to http://portal.bikeworld.pl/artykul/pora ... zawiesze_n.
Skok przód/tył 120 mm amortyzatory z ich logo więc pewnie zrobił je dla nich Suntour, oba powietrzne więc tu plus. Blokada przedniego ciekawe czy tylnego też ? Skok przyzwoity ale do Enduro to mało do xc spoko wystarczy.
Osprzęt Sram x-5 dolna półka (wyżej są kolejno grupy x-7, x-9, x-0, XX, poniżej tylko x-3 )
Tektro hamulce hydrauliczne jaki typ nie wiem, ja ich nie znam w lepszych rowerach raczej nie stosowane, przód tarcza 160 mm, mało informacji na temat tylnej tarczy jak i przedniej przerzutki czy też korby.
Co do hamulców warto poczytać zorientowawszy się jaki to jest model, hamulec hamulcowi nierówny modulacja, fading i takie tam.
Nic też nie piszą jakie piasty, szprychy i obręcze (opony) pewnie się nie chcą chwalić.
.png)
.png)
te kiero napisał(a):w chwili obecnej mój cel: kupić rower nie droższy od aktualnie posiadanego samochodu
.png)
bluesman napisał(a):Dzisiaj pewna trasa rowerowa pokonywana ze znajomymi na butach. Dużo im opowiadaliśmy o niej więc pasowało pokazać. Przyznali, że opowiadanie to jedno pokonywanie jej nawet na butach to drugie
Aha Przechyba
1175 m.
Jutro druga seria zastrzyków w kolana
.png)
.png)
auto_gt napisał(a):bluesman napisał(a):Dzisiaj pewna trasa rowerowa pokonywana ze znajomymi na butach. Dużo im opowiadaliśmy o niej więc pasowało pokazać. Przyznali, że opowiadanie to jedno pokonywanie jej nawet na butach to drugie
Aha Przechyba
1175 m.
Jutro druga seria zastrzyków w kolana
Co Ci jest w kolana , blokady bierzesz ...?
.png)
.png)
Roxi napisał(a):Postanowione.
Od dziś zaczynam rajd po sklepach rowerowych.
Na pierwszy rzut Merida i Kross
Taki mi się podoba - Klik w kolorze biało niebieskim
.png)
Roxi napisał(a):Postanowione.
Od dziś zaczynam rajd po sklepach rowerowych.
Na pierwszy rzut Merida i Kross
Taki mi się podoba - Klik w kolorze biało niebieskim
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.