Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rower - kondycję buduje i paliwa nie potrzebuje

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
auto_gt
Cromaniak
Re: Rower. Kondycję buduje i paliwa nie potrzebuje.

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 02.10.2013 19:01

FUX napisał(a):
auto_gt napisał(a):Czyli twoje bardziej w MTB? czy szosowe ?

Link nie działa.

u mnie działa na google chrome ale tu cały -
http://www.kreidler.com/katalog/index.p ... ory&path=3

kliknij w dealers - fajna mapka :wink:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 02.10.2013 19:03

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/usr/www/users/kreidy/pl/includes/footer.php' (include_path='/usr/www/users/kreidy/esy_cms_include/library:/usr/home/kreidy/library:/usr/www/users/kreidy/esy_cms_include/models:.:/usr/local/lib/php/') in /usr/www/users/kreidy/katalog/catalog/view/theme/default/template/common/footer.tpl on line 3

takie coś wyskakuje...
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 02.10.2013 19:05

może Home : http://www.kreidler.com/

coś masz z przeglądarką w japku ... nie pomogę bo nie miałem styczności z japkiem
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 02.10.2013 19:18

Dziwne, ale już poszło...
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.10.2013 20:12

ita napisał(a):tak, zazdroszczę, zazdroszczę wszystkiego zazdroszczę i zmęczenia i widoków i wszystkiego i 3 tysięcy kalorii :D
też jestem zmęczona, choć nie mam czym, też o suchym pysku nie siedziałam a nie spaliłam 3000 kcal, w dodatku żadnych ładnych widoków dzisiaj, o górach nie wspomnę. :cry: :cry:

Jednak, naj naj naj bardziej zazdroszczę tych gór! kocham góry, a jeżdżę w nie tak rzadko, że aż mi się płakać chce bo w zasadzie prawie wcale (nie liczę zimy i nart bo to jednak co innego) W tym roku znowu sie nie udało, nie mam z kim pojechać. I tak tęsknię...

a jeszcze parę lat temu, no może z 10 dziwiłam się jak to można tak z własnej woli w te góry męczyć się itd
aż raz pojechałam, i dalej się męczę bo nie jeżdżę, nawet pewnie narty w tym roku nie wypalą chlip chlip

Endorfiny to jest to .......... czasami mnie też płakać chce i 4 tygodnie temu tak było .......... 8 km prowadzenia pod górę roweru, miałem ochotę wrzucić go w krzaki ......... z reguły jeżdżę sam .......

Dla każdego próg zmęczenia jest inny :) ważne, że już złapałaś bakcyla, a od tego trudno się uwolnić :) i już nie płacz :)
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.10.2013 20:14

Mnie pytałeś ?
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 02.10.2013 20:31

bluesman napisał(a):

Mnie pytałeś ?

Tak .

przeglądałem pogodę za tydzień ma być cieplej do 18 st .
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.10.2013 20:34

Szosowy sensu stricte mam jeden, reszta to są hardtaile i fulle czyli w zasadzie można je zaliczyć do rodziny mtb. W zależności w jaki teren jadę używam możliwie najbardziej dostosowanego roweru :)
Dzisiaj z uwagi na ciężki teren zastosowałem full Giant Reign 2 ale w mojej specyfikacji nie w oryginalnej :)
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 02.10.2013 20:40

bluesman napisał(a): i już nie płacz :)

poszłam na basen i mi przeszło :D
instruktor dał nam w kość dzisiaj i już mogę powiedzieć, że wiem od czego jestem zmęczona :D
ja w góry niestety mam za daleko żeby pojechać sama,zwłaszcza na rowerze ;)
ale nic to, coś się w końcu wymyśli :wink:

o rany jak czytam o rowerach to na szczęście nie wiem o czym do mnie rozmawiacie :lol:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.10.2013 20:42

ita napisał(a):
bluesman napisał(a): i już nie płacz :)

poszłam na basen i mi przeszło :D
instruktor dał nam w kość dzisiaj i już mogę powiedzieć, że wiem od czego jestem zmęczona :D
ja w góry niestety mam za daleko żeby pojechać sama,zwłaszcza na rowerze ;)
ale nic to, coś się w końcu wymyśli :wink:

o rany jak czytam o rowerach to na szczęście nie wiem o czym do mnie rozmawiacie :lol:

Po prostu spytaj spróbujemy na ile damy radę Ci wytłumaczyć :)
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 02.10.2013 20:45

bluesman napisał(a):Szosowy sensu stricte mam jeden, reszta to są hardtaile i fulle czyli w zasadzie można je zaliczyć do rodziny mtb. W zależności w jaki teren jadę używam możliwie najbardziej dostosowanego roweru :)
Dzisiaj z uwagi na ciężki teren zastosowałem full Giant Reign 2 ale w mojej specyfikacji nie w oryginalnej :)

No to już wyższa szkoła jazdy . sprzęt zacny .
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.10.2013 20:47

Raczej średnia szkoła :)
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 02.10.2013 21:05

średnia, średnia bez przesady :D
dla Ciebie średnia dla mnie pewnie nieosiągalny szczyt marzeń
ale to jak w samochodach, jedni jeżdżą maluchem inni mercedesem a każdy się cieszy, ze jeździ :D
ale ja się kiedyś przesiądę, zainteresuję się dopytam, znajde dobry powód i wytłumaczenie
o właśnie znalazłam powód! marzy mi się triathlon, jakąś ćwiarteczkę zrobić, to juz by się rower lepszy przydał nie? ;)
chociaż widziałam gościa na składaku :lol:
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 02.10.2013 21:07

bluesman napisał(a):Raczej średnia szkoła :)

nie bądź skromny , takie dystanse robią zawodowcy ,
Mam kolegę dużo młodszego - co jeździ w klubie z Kielc ( tam jeździł na studiach) ostatnio jechali w Jaśle rajd 60 km , terenowy po deszczach - masakra jak przejechała czołówka to za nimi było rozjeżdżone błoto , mówił tylko że najpierw padł fizycznie , potem psychicznie , ledwo na metę dotarł , nie on jeden z resztą ...
Ma jakiś tam rower z klubu z ramą z włókna węglowego ...
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.10.2013 21:10

ita napisał(a):średnia, średnia bez przesady :D
dla Ciebie średnia dla mnie pewnie nieosiągalny szczyt marzeń
ale to jak w samochodach, jedni jeżdżą maluchem inni mercedesem a każdy się cieszy, ze jeździ :D
ale ja się kiedyś przesiądę, zainteresuję się dopytam, znajde dobry powód i wytłumaczenie
o właśnie znalazłam powód! marzy mi się triathlon, jakąś ćwiarteczkę zrobić, to juz by się rower lepszy przydał nie? ;)
chociaż widziałam gościa na składaku :lol:

Triathlon fajna rzecz kiedyś w f-mie mnie namówiono jako, że w miarę pływam no i na rowerze pomykam niestety bieg okazał się moją piętą A. a w zasadzie kregosłup nie puścił :(
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Rower - kondycję buduje i paliwa nie potrzebuje - strona 28
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone