FUX napisał(a):auto_gt napisał(a):Czyli twoje bardziej w MTB? czy szosowe ?
Link nie działa.
u mnie działa na google chrome ale tu cały -
http://www.kreidler.com/katalog/index.p ... ory&path=3
kliknij w dealers - fajna mapka
.png)
FUX napisał(a):auto_gt napisał(a):Czyli twoje bardziej w MTB? czy szosowe ?
Link nie działa.
.png)
.png)
.png)
ita napisał(a):tak, zazdroszczę, zazdroszczę wszystkiego zazdroszczę i zmęczenia i widoków i wszystkiego i 3 tysięcy kalorii![]()
też jestem zmęczona, choć nie mam czym, też o suchym pysku nie siedziałam a nie spaliłam 3000 kcal, w dodatku żadnych ładnych widoków dzisiaj, o górach nie wspomnę.![]()
![]()
Jednak, naj naj naj bardziej zazdroszczę tych gór! kocham góry, a jeżdżę w nie tak rzadko, że aż mi się płakać chce bo w zasadzie prawie wcale (nie liczę zimy i nart bo to jednak co innego) W tym roku znowu sie nie udało, nie mam z kim pojechać. I tak tęsknię...
a jeszcze parę lat temu, no może z 10 dziwiłam się jak to można tak z własnej woli w te góry męczyć się itd
aż raz pojechałam, i dalej się męczę bo nie jeżdżę, nawet pewnie narty w tym roku nie wypalą chlip chlip
.png)
.png)
bluesman napisał(a): i już nie płacz![]()
.png)
ita napisał(a):bluesman napisał(a): i już nie płacz![]()
poszłam na basen i mi przeszło![]()
instruktor dał nam w kość dzisiaj i już mogę powiedzieć, że wiem od czego jestem zmęczona![]()
ja w góry niestety mam za daleko żeby pojechać sama,zwłaszcza na rowerze
ale nic to, coś się w końcu wymyśli
o rany jak czytam o rowerach to na szczęście nie wiem o czym do mnie rozmawiacie
.png)
bluesman napisał(a):Szosowy sensu stricte mam jeden, reszta to są hardtaile i fulle czyli w zasadzie można je zaliczyć do rodziny mtb. W zależności w jaki teren jadę używam możliwie najbardziej dostosowanego roweru
Dzisiaj z uwagi na ciężki teren zastosowałem full Giant Reign 2 ale w mojej specyfikacji nie w oryginalnej
.png)
.png)
bluesman napisał(a):Raczej średnia szkoła
.png)
ita napisał(a):średnia, średnia bez przesady![]()
dla Ciebie średnia dla mnie pewnie nieosiągalny szczyt marzeń
ale to jak w samochodach, jedni jeżdżą maluchem inni mercedesem a każdy się cieszy, ze jeździ![]()
ale ja się kiedyś przesiądę, zainteresuję się dopytam, znajde dobry powód i wytłumaczenie
o właśnie znalazłam powód! marzy mi się triathlon, jakąś ćwiarteczkę zrobić, to juz by się rower lepszy przydał nie?![]()
chociaż widziałam gościa na składaku
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.