Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rower - kondycję buduje i paliwa nie potrzebuje

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piotrulex
Koneser
Re: Rower. Kondycję buduje i paliwa nie potrzebuje.

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 29.08.2019 07:59

lew napisał(a):........ja nie muszę brać niczego ,bo jeśli nie zapomnę telefonu, to dzwonią i zabierają mnie i zdefektowany rower :lol:
Dzisiaj koło 60 km , z wiatrem w twarz w dwie strony.

Moja żona też jest szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy i sporego kombiaka. Jednak lubię radzić sobie sam, zwłaszcza jak biorę urlop i jestem rowerem 100km od domu, w momencie gdy ona jest w biurze :) W wiele miejsc również autem nie dojedzie się w prosty i bezpieczny sposób, a w niektóre nawet wcale, np. jak ktoś leśną, piaszczystą drogę fachowo utwardzi gruzem po rozbiórce starej chałupy. Takim gruzem, gdzie jeden kawałek to kilka cegieł sklejonych zaprawą ...
lew
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lew » 29.08.2019 08:10

.....u mnie jak nie żona, to przyjedzie pracownik, bo ja to nie lubię wozić takich rzeczy :lol:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 29.08.2019 08:25

Czasem nie wiem czy się śmiać czy płakać .... 8O dwie całkiem różne skrajności
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 29.08.2019 08:30

lew napisał(a):.....u mnie jak nie żona, to przyjedzie pracownik, bo ja to nie lubię wozić takich rzeczy :lol:

Ja pracowników nie mam, a zresztą ich też nie chciałbym absorbować swoim problemem. Pompka malutka, łyżeczki również, a łatki wręcz minimalne. Pewnie mi się nie przyda, ale czuję się lepiej mając to przy sobie, tak jak z ubezpieczeniem assistance na wakacjach :)
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 29.08.2019 12:11

Jak widać dziadować można także w temacie rowerów :mrgreen:
lew
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lew » 29.08.2019 19:29

........a kto"......." zabroni? :lol: Powiem więcej przywożą mi inny rower, a zdefektowany zawożą do service'u. :lol:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 29.08.2019 20:05

lew napisał(a):........a kto"......." zabroni? :lol: Powiem więcej przywożą mi inny rower, a zdefektowany zawożą do service'u. :lol:

miszcz :mrgreen:
raczej kogoś innego miałem na myśli :mrgreen:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 30.08.2019 13:28

lew napisał(a):........a kto"......." zabroni? :lol: Powiem więcej przywożą mi inny rower, a zdefektowany zawożą do service'u. :lol:

A jak ten "inny" się zepsuje, a "zdefektowanego" serwis jeszcze nie ogarnie, to pewnie wypłacają z konta 15 tysi i kupują Ci nowy ;)
lew
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lew » 30.08.2019 14:51

...mniej więcej tak by było :lol:
PS Przyjmują raczej i robią ;zdarzyło mi się to dwa razy dopiero, nie mam innych doświadczeń w tej dziedzinie .Ponadto zasmucę cię chyba ,ale mam jeszcze inne bike'i :lol: .
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 30.08.2019 19:44

lew napisał(a):...mniej więcej tak by było :lol:
PS Przyjmują raczej i robią ;zdarzyło mi się to dwa razy dopiero, nie mam innych doświadczeń w tej dziedzinie .Ponadto zasmucę cię chyba ,ale mam jeszcze inne bike'i :lol: .

Szczerze mówiąc straciłeś nieco w moich oczach :mrgreen:

druciarz od dawna nie ma u mnie szacunku :mrgreen:
mogę mu podesłać kilkanaście opon, które wg. jego wiedzy będą nófka nie śmigane bo środkiem są jeszcze klocki, a dla mnie są już zużyte ... :papa:
lew
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lew » 31.08.2019 18:17

.....ale ja nie jeżdżę dla twoich oczu :lol: Większość jeździ, bo lubi i jeździ tak jak lubi :papa:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 02.09.2019 08:29

lew napisał(a):.....ale ja nie jeżdżę dla twoich oczu :lol: Większość jeździ, bo lubi i jeździ tak jak lubi :papa:

Dokładnie, tak jak ze wszystkim. Każdy inny, wszyscy równi :) Choć nie do końca z tymi oczami rozumiem ...
Upały się skończyły, czas znów zabrać się za jeżdżenie. W te gorączki jakoś bardzo mnie na rower nie ciągnęło ...
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.09.2019 12:24

lew napisał(a):.....ale ja nie jeżdżę dla twoich oczu :lol: Większość jeździ, bo lubi i jeździ tak jak lubi :papa:

a mniejszość jeździ bo nie lubi ... :mrgreen: :papa:
lew
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lew » 02.09.2019 15:37

....dokładnie tak, ja nie lubię , ale jeżdżę :lol:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.09.2019 20:25

musza Ci nieźle płacić :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Rower - kondycję buduje i paliwa nie potrzebuje - strona 141
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone