anakin napisał(a):Chyba,że mi w pakiecie dasz Jura coby to naprawiał.
jasne w końcu specjalista od tego "sprzętu" - a potem będziecie Jaśka chlać
.png)
anakin napisał(a):elli_spirelli napisał(a):bla ....... bla ....... bla....... i tak w ogole to ..... "alle zusammen".....
No.
Nie bywam na "waszych" forach.![]()
Nie bywam na forach włoskich.
Po prostu "was" nie ogrniam.![]()
I w takim przypadku mówię zawsze jedno: "mam prawo mieć swoje zdanie a "wy" macie prawo mieć je w dupie!!![]()
No chyba,że masz jakieś fajne "helmuciątko" do sprzedania....
elli_spirelli napisał(a):zebik napisał(a):anakin napisał(a):A cóż Niemcowi więcej do życia potrzebne??![]()
Z Niemiec to najbardziej lubię firmy amerykańskie o II wojnie światowej no i te dokumentalne. No i oczywiście niemieckie laski bo są przepiękne - można je czasami pomylić z krową. Pani z Dortmundu życzę jak najlepszego pobytu w helumutowie. Pewnie za jakiś czas zachwyt minie jak raz czy dwa udowodnią Ci, że jesteś zwykłą Polką zamieszkującą jakiś ich land.![]()
ha .... ha .... ha .... chyba lepiej wygladac jak krowa niz miec glowe jak karnister benzyny - okreslenie dla polskich chlopcow![]()
a tak przy okazji - czy wy sie lubicie sprzeczac rajcuje to was
.png)
.png)
.png)
elli_spirelli napisał(a):Drogi Panie chyba raczej z toba to nawet nie warto sie spierac
elli_spirelli napisał(a):Jesli wraca do salonu np. Opel VW itp. lub innej firmy, z ktora byla umowa zawarta, to to auto zostanie doglebnie sprawdzone przed sprzedaza, bo na "hanbe" to te firmy raczej se nie moga pozwolic - dlatego napisalam: jak cos to serwisy ... do tego drogi Panie zgodnie z DE prawem ma sie nie 1/2roczna tylko 1roczna gwarancje na samochody uzywane.
elli_spirelli napisał(a):A jak chodzi o obrazania to mnie raczej trudno urazic ... podkreslam ten ten temat jak widze cos co mogloby mnie urazic tylko po to, bo ja raz sama napisalam cos co mysle i sie innym do konca nie podobalo i mi powiedziano ze OBRAZAM innych. Wiec podkreslam inne tego typu wypowiedzi, zeby inni nie mysleli, ze sa swieci

Krystof napisał(a):Anakin ... masz dar! Pierszy dzień jakiegośgównianego postu o syfnym, francowatym pseudovanie i masz odwiedzin tyle, co miesięczne relacje z Portugalii![]()
![]()
Krystof napisał(a):ale z tą Zafirą, to mnie trochę podłamałeśmówiłeś, że vana szukasz, że MPV za mała, a przyglądasz się ... hmmm, nawet nie wiem, jak to nazwać - przecież ona stoi na płycie podłogowej astry ...
nie chcęwyjśćna snoba - jeździjmy sobie, czym kto tam chce, ale jak się już powiedziało be, to trzeba przeć do celu, a nie o zafirach pitolić!
Krystof napisał(a):gute Nacht!
.png)
.png)
Kuzyn mial Voyagera, potem zmienil na Jeppa (Hemi), teraz znowu szuka Voyagera.
Po latach uznal, ze nie mial lepszego samochodu a mial wlasciwie same Vany.
.png)
Krystof napisał(a):
potrafię w to uwierzyć!
jak się ktoś przyzwyczai do plastików, to powinien być zadowolony ... sam chorujęna V. od kilku lat, więc może kiedyś się skuszę?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.