......... i co, i bęc. Autorka jest ale ubrana. Etam, ...... jak FKK to strój ma być należyty.

ps.
Mykonos był niezły ale zdecydownie wolę krajobrazy Chorwackie. Przyjemniejsze dla oka.
mahadarbi napisał(a):Aguha napisał(a):I ja się przysiądę i chętnie poczytam. Przedwczoraj wróciliśmy z Hvaru. Towarzyszył nam Prawdziwy Cromaniak w wieku miesięcy szesnastu. Pozwolę sobie stwierdzić, że Nadia jest urocza
![]()
Pozdrawiam
Witaj, Aguha!
To co, możemy chyba liczyć za chwilę na jakąś hverneńską opowieść?
16 msc... rety, kiedy to było![]()
![]()
Nadia bardzo dziękuje za komplement
![]()
Pozdrawiam!
woka napisał(a): Etam, ...... jak FKK to strój ma być należyty.![]()
![]()
woka napisał(a):Mykonos był niezły ale zdecydownie wolę krajobrazy Chorwackie. Przyjemniejsze dla oka.
Aguha napisał(a):
Hihi, wyobrażam sobie, jak wyglądaliście objuczeni tobołami.
Jak my szliśmy w tym roku na plażę, to bałam się, że wszyscy pomyślą, że się na tę plaże sprowadzamy z całym dobytkiem
mahadarbi napisał(a):Stolac jest najbardziej klimatyczny, moim zdaniem. I najtrudniej do niego dotrzeć. Te 35 minut wydłużały nam się często do 50 minut, po drodze jest przecież tyle ciekawych rzeczy dla malucha![]()
Ciganka, Dubac, Sahara... nasze plażeSahara ma u mnie drugie miejsce w rankingu. Rozległe tereny, odludzie, olbrzymi półksiężyc piasku i kilkoro nagusów, cudnie! Potem Ciganka, Dubac na końcu. I wszędzie z maluchem. Fajna sprawa omijać tabuny ludzi i spędzać dzień w spokoju. Dziwnie patrzyli, kiedy wynurzaliśmy się z lasu, jak Rumcajsy i zadowoleni, że 'oni nie wiedzą a my wiemy' wracaliśmy do Rabu.
Byliśmy jeszcze na dwóch czy trzech nie nazwanych. Idziesz skałami, w dole morze, wychylasz się a tam... pusty pasek piasku!Takie miejsca to perełki.
Powrót do Nasze relacje z podróży