ilosc osob - 2 pary
termin wyjazdu - 25.08-8.09
oczekiwania -
stosunkowo niedluga podroz (samochod),
-aby bylo niedrogo (tak wiem pojecie wzgledne, ale jestesmy mlodzi i piekni, nie stac nas na luksusy ;P),
- kreca nas piekne widoki
- czym mniej ludzi na plazy tym lepiej, ale nie kosztem plazy,
Hmm moze o czyms zapomnialem, ale to wyjdzie w praniu. Generalnie tym sposobem zaczalem szukac i znalazlem miejsce ktore wydaje mi sie na dzien dzisiejszy strzalem w dziesiatke. Chodzi tu o wyspe KRK. Jestem zauroczony zdjeciami ktore widzialem w pewnej relacji z podrozy i uznalem ze to miejsce jest warte poswiecenia jedynego w roku urlopu.
Kolejnym etapem jest jak wiadomo znalezienie miejsca w ktorym chcialoby sie zadokowac. Moj wybor nie jest koncowym i chetnie wezme pod uwage opinie innych. ale poki co padl na Baske. Tak wiem dziwicie sie ze pomimo (czym mniej ludzi na plazy tym lepiej,,," wybralem Baske ;P Otoz jestesmy jak juz wspomnialem mlodzi i czasem lubimy wyjsc na miasto do ludzi czy do knajpki posiedziec no i przede wszystkim ta piekna plaza ktora stala sie jak gdyby priorytetem w wyborze. Wiec przyszedl czas na wybor apartamentu i tu rowniez kieruje do was pytanie czy znacie moze jakies sprawdzone miejsce ktore moglbym wziac pod uwage rezerwujac noclegi? Ja sam znalazlem cos takiego zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Ale jezeli macie cos innego co mogloby mnie zainteresowac to jestem otwarty na propozycje i obiecuje ze bede rowniez wdzieczny za kazda porade zwiazana z tematem
Pozdrawiam wszystkich CRO maniakow

.png)
.png)