anakin napisał(a):
Nie no respect....
Ciągnie się od 6-iu lat...
Jeszcze chwila i "Klan" będzie w doopie.
Mylisz sie kolego
anakin napisał(a):
Nie no respect....
Ciągnie się od 6-iu lat...
Jeszcze chwila i "Klan" będzie w doopie.
.png)
Bocian napisał(a):MRK napisał(a):Jerona, nie wiem, zatem grzecznie pytam. Zakładam, że to zapewne jakiś hrvatski gwiazdor...a że nie wiem, jakiego pokroju, to pytam.
Wczoraj pisałem o nim pracę domowąCo chcesz wiedzieć?
MRK napisał(a):Bocian napisał(a):MRK napisał(a):Jerona, nie wiem, zatem grzecznie pytam. Zakładam, że to zapewne jakiś hrvatski gwiazdor...a że nie wiem, jakiego pokroju, to pytam.
Wczoraj pisałem o nim pracę domowąCo chcesz wiedzieć?
Obadam tego Thompsona w domu.
Swoją drogą, kto Mu wymyślił tak debilny pseudonim.
Zakładam, że skoro Chorwat, to pewno zwie się inaczej.
.png)
jara napisał(a):
Posłuchałeś? To teraz przeproś. Za niewiedzę i porównanie
.png)
MRK napisał(a):Dobra. Wrzuciłem kilka kawałków na YT. Takie chorwackie Bon Jovi, czasem jakieś folkowe naleciałości, czasem jakaś ciekawsza zagrywka. Szału nie ma, dupy nie urywa... przynajmniej dla mnie. Takie nijakie to wszystko, no ale...de gustibus non est disputandum. Na bank lepsze i ciekawsze od tych wszystkich Lidiji Bacic, czy jakoś tak.
jara napisał(a):MRK napisał(a):Dobra. Wrzuciłem kilka kawałków na YT. Takie chorwackie Bon Jovi, czasem jakieś folkowe naleciałości, czasem jakaś ciekawsza zagrywka. Szału nie ma, dupy nie urywa... przynajmniej dla mnie. Takie nijakie to wszystko, no ale...de gustibus non est disputandum. Na bank lepsze i ciekawsze od tych wszystkich Lidiji Bacic, czy jakoś tak.
Fajnie się słucha. Wg. mnie duży wpływ Scorpions.
Powrót do Nasze relacje z podróży