Franz napisał(a):beatabm napisał(a):Popychamy łódkę do przodu ręcznie – a w zasadzie nożnie.
Taki... rower wodny...
Pozdrawiam,
Wojtek
rower albo raczej hulajnoga
.png)
Franz napisał(a):beatabm napisał(a):Popychamy łódkę do przodu ręcznie – a w zasadzie nożnie.
Taki... rower wodny...
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):beatabm napisał(a):AdamZ napisał(a):Przepraszam, przepraszam, bocianie już zajęte
nic się nie bój, majtka słoma79 przenosimy z sekcji cycowej do sekcji gimnastycznej
a-aa-a-aa-aaaaaaaa-aa-aa-aa-a-a...
wymyśliłam inne rozwiązanie, w zwiazku z tym że potrzebujemy dwa bocianie gniazda dołączamy do Scorpiusa jacht, którym żeglowaliśmy w CRO w 2014r,
słoma79, w starym nowym jachcie gniazdo bocianie Twoje a i ze względu na nazwę pocycac będzie okazja
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Katerina napisał(a):a-aa-a-aa-aaaaaaaa-aa-aa-aa-a-a...
Temu Panu już dziękujemy..Właśnie połknął go rekin
Ja mam wypróbowaną metodę na rekiny
.png)
słoma79
Dzięki za rozsądne rozwiązanie, bo przez przypadek sam się przeniosłem do sekcji śpiewaczej
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Mam kilka zapasowych kółek dmuchanych![]()
.png)
beatabm napisał(a):słoma79
Dzięki za rozsądne rozwiązanie, bo przez przypadek sam się przeniosłem do sekcji śpiewaczej
słoma79 ale czy nowa łódź i jej nazwa Ci pasuje?
.png)
słoma79 napisał(a):beatabm napisał(a):słoma79
słoma79 ale czy nowa łódź i jej nazwa Ci pasuje?
O ile załoga ta sama, to wszystko mi pasuje...hej, ruszajmy w rejs...
.png)
.png)
.png)
lew napisał(a):...rzeczywiscie niebezpiecznie , ci przeplywajacy obok "nie znaja prawa drogi" i sa na zawietrznej do tego hahaha:).
.png)
lew napisał(a):...rzeczywiscie niebezpiecznie , ci przeplywajacy obok "nie znaja prawa drogi" i sa na zawietrznej do tego hahaha:).
i mijali nas zgodnie z prawem, po zawietrznej .png)
AdamZ napisał(a):Dzięki za wsparcie z bocianim:)
A przy okazji dostrzegłem z niezwykłą bystrością (jakieś pięć stron temu) że Księżniczka pięknie sparafrazowała jeden z chyba najstarszych marynarskich żarcików o dzielnym rosyjskim marynarzu który cumując zagadywał przechodnia: do you speak english? Yes I do, Parlez-vous Français? Oui, Sprechen sie deutsch? Ja, Nu to dierżi linu!
Wiem że suchar ale nie mogłem się powstrzymać
.png)
Uświadomiono mi też, że spacerowicze często zaglądają pod pokład więc warto tam mieć porządek