słoma79 napisał(a):ja się chętnie zajmę chłodzeniem i sprawdzaniem czy temperatura jest słuszna
słoma79 nas rozpracował - chytry plan......kto ma cyce ten ma władzę

.png)
słoma79 napisał(a):ja się chętnie zajmę chłodzeniem i sprawdzaniem czy temperatura jest słuszna

.png)
Katerina napisał(a):słoma79 napisał(a):ja się chętnie zajmę chłodzeniem i sprawdzaniem czy temperatura jest słuszna
Czego? Bo ja już mam tę funkcję przydzieloną i będę jej bronić jak Rejtan
.png)
Katerina napisał(a):słoma79 napisał(a):ja się chętnie zajmę chłodzeniem i sprawdzaniem czy temperatura jest słuszna

.png)
.png)
DoktorDoktor napisał(a):Cuius pectus eius potestas !
.png)
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):słoma79 napisał(a):ja się chętnie zajmę chłodzeniem i sprawdzaniem czy temperatura jest słuszna
słoma79 nie wtykaj nosa w nie swoje cyce![]()
![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):DoktorDoktor napisał(a):Cuius pectus eius potestas !
Primum in pectore

.png)
to idę pyry na obiad obierać albo na bocianie gniazdo...bo z rejsu się wywalić nie dam
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):DoktorDoktor napisał(a):Cuius pectus eius potestas !
Primum in pectore
.png)
beatabm napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):DoktorDoktor napisał(a):Cuius pectus eius potestas !
Primum in pectore
Czy jutrzejszy odcinek ma być po łacinie???![]()
![]()

.png)
słoma79 napisał(a):beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):słoma79 napisał(a):ja się chętnie zajmę chłodzeniem i sprawdzaniem czy temperatura jest słuszna
![]()
to idę pyry na obiad obierać albo na bocianie gniazdo...bo z rejsu się wywalić nie dam
cyc 
.png)
DoktorDoktor napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):DoktorDoktor napisał(a):Cuius pectus eius potestas !
Primum in pectore
Princeps navigatus pectus habeat et distribuat!

.png)
Katerina napisał(a):słoma79 napisał(a):beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):słoma79 napisał(a):ja się chętnie zajmę chłodzeniem i sprawdzaniem czy temperatura jest słuszna
![]()
cyc
Powrót do Nasze relacje z podróży