Ale fajnie trafiliście.
Dziękuję bardzo za informacje odnośnie Heviz bo już zaczęłam się martwić, że muszę jednak szukać innego miejsca na nocleg.
Po
zdrawiam.png)
zdrawiam.png)
.png)
Beata W. napisał(a):Dziękuję bardzo za informacje odnośnie Heviz bo już zaczęłam się martwić, że muszę jednak szukać innego miejsca na nocleg.
.png)
.png)
krakusowa napisał(a):I tak powoli, bez większych ekscesówwypoczywamy sobie razem w czwórkę
![]()
Rano plaża, pogaduchy a wieczorkiem spacer po mieście, jakieś winko na tarasie....
NUDA!!!![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Beata W. napisał(a):Dziękuję bardzo za informacje odnośnie Heviz bo już zaczęłam się martwić, że muszę jednak szukać innego miejsca na nocleg.
Może jednak ze względu na dzieci zamienić Heviz na pobliski Zalakaros >>> http://herkules.info.pl/wegry/zalakaros/

.png)
krakusowa napisał(a):Dobrze, że byliśmy w Pakoštane, w którym w sezonie co chwila coś się dzieje![]()
Tym razem trafiamy na letni karnawał![]()
.png)
.png)

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Śpiewać każdy może - trochę lepiej lub gorzej![]()
.png)
Beata W. napisał(a): Ale fajnie trafiliście.
Pozdrawiam
.png)
agata26061 napisał(a):Sibenik to moje ulubione miasteczko ! Tylko wydaje mi się, że pomyliłaś nazwy twierdz. Tą, którą nazwałaś twierdza św. Mikołaja to chyba w rzeczywistości twierdza św. Michała lub twierdza św. Anny - ma ona po prostu dwie nazwy (jakiś spór o patrona). Natomiast ta, którą nazwałaś twierdzą św. Anny, to twierdza Subicevac. Z kolei twierdza św. Mikołaja to ta twierdza na morzu u wyjścia kanału Szybenickiego w morze.
Chyba to tak powinno wyglądac. Jeśli się mylę, to proszę i mnie o sprostowanie.
Sorki oczywiście za poprawkę, ale tak tylko napisałam, żeby czytający nie byli wprowadzeni nieumyślnie w błąd
Powrót do Nasze relacje z podróży