Kombinujac z rodzajami tras najblizej udalo mi sie wyznaczyc trase przez Istebna.
Pozdrav
.png)
jpionka napisał(a):Próbuję wyznaczyć trasę Gdańsk - Rabac przez Zwardoń lecz program uparcie kieruje mnie na Cieszyn. Można odnieść wrażenie, że nie zna on tego przejścia.
Czy ktoś się z takim zachowaniem IGO spotkał ?
Może ktoś to sprawdzić i podać rezultat
.png)
.png)
jpionka napisał(a):Dziękuję za szybką reakcję.
Możesz mi podać jakiś kontakt na priva : gg, skype
Chciałbym chwilę porozmawiać o planowanym wyjeździe.
Oczywiście jeżeli nie masz nic przeciw.
.png)
.png)
Mogę pomóc ale może nie na forum GG 5372742 lub adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pldaisykf napisał(a):Szykuje się do wyjazdu.
Ćwicze I-go 2006, i mam pewien problem.
Jak zaprogramować trasę, ..Taką jaką chce tzn przez punkty które ja mu narzucę.
Np. Bratysława- Zagrzeb ( ale przez zach Węgry).
Bo parametry sa ekonomiczny, najszybszy, ......, ale nie znalazłem opcji w której ja mółbym mu narzucić parametry (puntky Przelotowe), trasy.
Jeśli ktoś ma większe doświadczenie to proszę o pomoc.
Zestaw- Qtek 9000+ Gps Holux 236 Sirf III+ mało obeznany operator.
Tylko nie wyżywajcie się na operatorze!!!!!!!!!!1( np że jest matoł).
I jeszcze jedno pytanie czy I-go zostawia tzw ślad, np idę na grzyby i zaznaczam punkty w których są muchomory????
.png)
rich72 napisał(a):a ja to kicham - myślałem o Navi ale po przemyśleniu:
1. Do Cro już dojadę z zawiązanymi oczami
2. Po Polsce nie jeżdżę wcale (najdalej do Gliwic 10 km, do Katowic 30 km, i do Babci do Leszczyn koło 20 km zawsze trafię)
3. Acha no jeszcze do Zwardonia 100 km corocznie w sierpniu![]()
4. A w Crolandi czasem nawet fajnie jest pobłądzić - ostatnio jak z nudów jeździliśmy z żoną i małą po Krk-u to znaleźliśmy zajefajną dziką plażę, jakiś nieodwiedzany przez nikogo zameczek i szutrową drogę w góry ale widoki były niezapomniane![]()
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi