magdalena.cebularz napisał(a):Halo.. Halo.. Czekam na ciąg dalszy
no już, już...
zaraz będzie kolejny plażowy odcinek
.png)
magdalena.cebularz napisał(a):Halo.. Halo.. Czekam na ciąg dalszy
.png)
.png)

.png)
.png)
magdalena.cebularz napisał(a):Byłam też tam.. Pięknie! Jedna z najlepszych zatoczek, które widziałam na półwyspie..och.. Jak miło powspominać..
![]()
![]()
.png)
.png)
.png)
Kasia i Krzyś napisał(a):magdalena.cebularz napisał(a):Byłam też tam.. Pięknie! Jedna z najlepszych zatoczek, które widziałam na półwyspie..och.. Jak miło powspominać..
![]()
![]()
zatoczka bardzo nam się podobała, ale kolejnego dnia plażowaliśmy w najpiękniejszym dla nas (jak dotąd) miejscu w Cro
niestety, nie było to na Pelješcu...
.png)
loverosa napisał(a):Wspaniała,rzeczowa relacja z istotnymi wskazówkami![]()
I teraz powstał problem czy na 2016 wakacje wybrać Peljesac czy Brelę?
AniaJ. napisał(a):O tak, Korcula i jej bajeczne plaże...ciekawa jestem która to tak bardzo przypadła Wam do sercaJa mam moje korculańskie typy, ale odwiedziliśmy może zatok. ..więc cóż to jest wobec tego, co Korcula oferuje
![]()
Czekam więc na ciąg dalszy
.png)
Kasia i Krzyś napisał(a):AniaJ. napisał(a):O tak, Korcula i jej bajeczne plaże...ciekawa jestem która to tak bardzo przypadła Wam do sercaJa mam moje korculańskie typy, ale odwiedziliśmy może zatok. ..więc cóż to jest wobec tego, co Korcula oferuje
![]()
Czekam więc na ciąg dalszy
byliśmy tylko na dwóch plażach, ale Korčula została wpisana na listę "do dłuższego pobytu"
.png)
.png)
.png)
Kasia i Krzyś napisał(a):Szkoda, że nie starczyło czasu i możliwości na zobaczenie innych urokliwych zatoczek Korčuli.
Kasia i Krzyś napisał(a):Zatoka byłaby całkiem fajna, gdyby nie unoszący się zapach dymu papierosowego i piwa oraz liczne i głośne towarzystwo.
.png)
te kiero napisał(a):zapach piwa mi nie przeszkadza, ale reszty bym nie zdzierżył
Powrót do Nasze relacje z podróży