Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nasza Lokva 2016

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
yanek37
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yanek37 » 10.01.2026 08:47

amatus1 napisał(a):
yanek37 napisał(a):
amatus1 napisał(a):
Bartek81 napisał(a):
amatus1 napisał(a):Po roku przerwy wracamy za 8 dni do naszej Lokvy Rogoznica!

Super! Czekamy na relacje

Na pewno coś się pojawi....
Standardowo za nami ciągnie się grupka znajomych, będziemy chcieli im co nie co pokazać więc na pewno jakieś fotki się pojawią. 8)

Hej Hej, Zbyszku,
Gdzie ta relacja...
Ale nie ma co się dziwić... te forum "spadło na psy" odkąd przeszło w inne ręce..

Hej Pawle, jakoś rzadziej zaglądałem tu, hasła musiałem resetować:).
Postaram się wrzucić kilka zdjęć, nowych miejsc, które w okolicy Lokvy, na Riwierze Omis zasmakowaliśmy, po 12 latach jeszcze się coś znalazło:)

Ja też tu zaglądam od wielkiego dzwonu... z wiadomych powodów... bo te forum ma coraz mniej związane z Chorwacją...
Ja od zeszłego roku zaliczam kempingi kamperem..
Bardzo nam ta forma pasuje.. raz tu... A jak coś nie odpowiada to jedziemy gdzieś indziej..
Jedyny minus że tera trzeba minimum 3 tygodnie "wypoczywać"...
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Nasza Lokva 2016 - strona 35
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone