Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Napadamo, napadamo czyli team HRVATI w Boom Beach

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
PabloX
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) PabloX » 14.04.2016 09:46

- Napadamo, brzo, brzoooo! - krzyczeli oficerowie
- U desno! Desno - wskazywali swoim zakapiorom na nieodległą wrogą wieżę obronną
- Za dom! Spremni! - odpowiadali im wojownicy, wyskakujący z łodzi na plażę spokojnej adriatyckiej wysepki.

A jeszcze przed chwilą nic nie zapowiadało, że nadchodzący dzień przyniesie krwawą rzeź i upadek kolejnego wroga Chorwatów...

Nie, to nie początek opowiadania o epickich bitwach wojów księcia Domagoja albo króla Zvonimira, to XXI wiek i codzienne wojenne rzemiosło współczesnych herojów z klanu HRVATI w grze Boom Beach 8)

Nie będę się rozpisywał, czym jest Boom Beach. Biorąc pod uwagę popularność tej gry, nie wydaje się to potrzebne :D

Chciałbym natomiast zaprosić wszystkich graczy - tych, którzy już są w temacie, i tych, którzy dopiero dołączą... może zachęceni tym wątkiem... :wink: do wstępowania w szeregi klanu HRVATI, w którego szeregach walczę od kilku tygodni i jestem oficerem.

Po znalezieniu klanu HRVATI (task force #LYCLRPQ) należy przesłać swój request i poczekać na odpowiedź od klanu. Klan jest aktywny i dobrze poukładany, więc odpowiedź powinna przyjść bardzo szybko. Wprawdzie klan podaje, że jest samo za Hrvate, ale moja w nim obecność wskazuje, że jednak nie-Chorwaci też mogą być :D fakt, że swój request napisałem po chorwacku, ale też napisałem w nim, że jestem Polakiem. I po 15 minutach byłem już członkiem klanu. Poza mną nie ma obcokrajowców, ale Polacy są bardzo mile widziani. No, nie chwaląc się za bardzo, moja w tym zasługa :wink:

Screenshot_2016-04-14-10-05-45.png

Tak naprawdę jedynym ograniczeniem jest konieczność posiadania 100 punktów za zwycięstwa (victory points), ale do wczoraj było to 200 punktów, więc mocno obniżyliśmy barierę wejścia :)

Językiem komunikowania się w klanie jest chorwacki, ale użytkownicy spokojnie ogarniają też angielski, a ja chętnie posłużę za tłumacza z polskiego na chorwacki i odwrotnie.

Jeszcze garść informacji praktycznych:

Force points - 5477
Najwyższy historyczny poziom force points - 6173
W ciągu ostatnich 30 dni klan przeprowadził 19 operacji wspólnych, z czego 63% zakończonych sukcesem.
Ostatnią operacją wspólną było zwycięskie Sour Grapes... brawo my albo inaczej mówiąc bravo ekipo :D

ZAPRASZAMY! SVIH POZIVAMO!

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone