Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Na wakacje autem z 3-latka

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tspan
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tspan » 15.04.2009 11:50

Witam serdecznie. Mam do was pytanie i zarazem prośbę o info jeżeli macie taką. Mam zamiar wybrać się w te wakacje autem do Chorwacji z moja córką i zoną. W związku ztym, że nie mam bladego pojęcia o tym kraju chciałem zasięgnąć języka na temat gdzie najlepiej byłoby się ulokować ( jakieś sprawdzone namiary ?), plaża od biedy nie musi być piaszczysta ale żeby nie były też kamienie. No i miejscowość raczej spokojniesza niż typowy kurort.
Pozdrawiam wszyskich i z góry dzięki za odpowiedzi.

Tomek
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 15.04.2009 11:56

tspan napisał(a):Witam serdecznie. Mam do was pytanie i zarazem prośbę o info jeżeli macie taką. Mam zamiar wybrać się w te wakacje autem do Chorwacji z moja córką i zoną. W związku ztym, że nie mam bladego pojęcia o tym kraju chciałem zasięgnąć języka na temat gdzie najlepiej byłoby się ulokować ( jakieś sprawdzone namiary ?), plaża od biedy nie musi być piaszczysta ale żeby nie były też kamienie. No i miejscowość raczej spokojniesza niż typowy kurort.
Pozdrawiam wszyskich i z góry dzięki za odpowiedzi.

Tomek

W FAQ masz opisane regiony i miasta Chorwacji od Istrii po Dalmację Południową... starczy poczytać :wink:

Pozostałe informacje znajdziesz czytając dział Relacje z naszych podróży

Ale podejrzewam, że kolega nie czytał regulaminu forum ... bo i po co :? a pkt. 1 wyraźnie mówi:

Zanim wyślesz zapytanie sprawdź, czy ktoś już nie pytał o to samo - być może odpowiedź jest znana. Forum nie jest hot-line, gdzie otrzymasz odpowiedź na pytanie zadane 100 razy w tym samym tygodniu. Sporo odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania znajdziesz w dziale FAQ

Użyłem wyszukiwarki, wątki z tego roku :wink:

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=22036&highlight=
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=22021&highlight=
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=21672&highlight=
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=21169&highlight=
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 15.04.2009 12:16

tak, tak

naprawde wiele idzie wyczytac ale trzeba chwilke czasu na to poswiecic :wink:

my tez z 3 latka - jutro ma urodziny - chcemy smignac m.in. na Krk w okolice Baski. podobno kamyczki.

jak bedziesz szukac to kamyki tez sa ok. o wiele bardziej przyjazne niz ostre skalki ktore jednak sa tam w wiekszosci
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 15.04.2009 12:29

Jak to jest, że niektórzy (np. vazyl) tak ładnie wszedł na forum a inni ...
Zazwyczaj pośpiech jest złym doradcą jak widać na załączonym obrazku i patrząc po sobie :)
Może wprowadzić jakieś terminowanie?
vazyl
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) vazyl » 15.04.2009 12:40

Bo ja lubię wiedzieć o czym piszę. Planuję wyjazd we wrześniu z moją "stonką". Mały właśnie skończył 3 lata. Po przeczytaniu wiem, że woda na plażach z piaskiem nie jest taka krystaliczna. Że skałki nie są najlepszym rozwiązaniem dla dzieci. Że trzeba szukać miejsca z płytkim zejściem do wody. Że przydał by się cień. Że z relacji innych wynika iż dzieci potrafią sobie zorganizować czas na plaży same i trzeba je tylko pilnować. Że szukam miejsca niekoniecznie modnego, za to z odrobiną spokoju. Że na pewno będę chciał mieć na noc w pokoju klimę..... itp. Po za tym dużo się już dowiedziałem o dojeździe, przepisach, atrakcjach turystycznych a to wszystko przez okres jakiś 6 dni. Więc myslę że każdy kto nie pędzi na złamanie karku dowie się tu wszystkiego.

pozdrawiam - vazyl

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone