.png)
.png)
beatabm napisał(a):Nie chcę być upierdliwa ale czy nie za długo siedzimy na balkonie z kieliszkiem wina? Chyba że beczkę tam mieliście pełną szlachetnego trunku to zrozumiem przestój![]()
![]()
.png)
Napisała do nas jakaś kobiecina z Polski, która pływa sobie tym promem 2x w roku na wakacje.
- Ale, że co pisze? Że fajny jest, taki wielki, co?
- No właśnie, że nie. Że jest zapuszczony siedziska niewygodne, że wykładziny w restauracji i barze od lat nie zmieniane, że standard niższy niż na innych naszych promach...
jest bezcenny.
Może się rozpogodzi, ale może być też zupełna doopa..
, prawie zapomniałam...png)
.png)
beatabm napisał(a):Mały trochę urósłA mama w tym samym stroju
![]()
Widok z balkonu na port - doskonały punkt obserwacyjny![]()
I teraz już rozumiem dlaczego musieliśmy tyle czekać na odcinek - travaricy za dużo na tym balkonie było po kryjomu![]()
![]()
![]()
A morskie buty miałaś na obcasie?????![]()
![]()
.png)
Abakus68 napisał(a):beatabm napisał(a):Mały trochę urósłA mama w tym samym stroju
![]()
Widok z balkonu na port - doskonały punkt obserwacyjny![]()
I teraz już rozumiem dlaczego musieliśmy tyle czekać na odcinek - travaricy za dużo na tym balkonie było po kryjomu![]()
![]()
![]()
![]()
Przyznam, że od 7 lat oglądam relacje znajomych Prażan ze wspólnego plażowania w Breli zamieszczane przez nich na idnes.cz. Wspaniale wyglądająca w błękitnym stroju kobieta w następnym roku przyjechała w tym samy stroju i nadal wyglądała wspaniale. Od kolejnych wakacji stroje się zmieniały nawet kilka razy na rok i to już nie było to. Co prawda "mła żon" mówi, że to latka Zdzisiu, latka robią swoje, ale ja jednak nadal upieram się, że strój![]()
A dzieci faktycznie, rosną... Szybko... Pewnikiem przez te dioksyny w kurzym mięsie...
.png)
![]()

.png)
.png)
.png)
elka21 napisał(a):beatabm napisał(a):Sama również nie zmieniam często strojów - gdyż prawie ich nie używam
Ale, myślę, że coś innego w ogóle zakładasz![]()
.png)
Który to był dokładnie dzień w kalendarzu, ten z tą doopną pogodą?
Tymi butami to byś szyku zadała na plażach. Efekt WOW gwarantowany gdziekolwiek byś się nie pojawiła
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży