Masz rację Waldek.
Zmieniłem to - zerknij czy jasne.

Habanero napisał(a):Fajnie, dzięki za wyczerpującą odpowiedź.
Tylko po grzyba pytać innych o zmiany w regulaminie, skoro pytania ma się w d...
.png)
Habanero napisał(a):Fajnie, dzięki za wyczerpującą odpowiedź.
Tylko po grzyba pytać innych o zmiany w regulaminie, skoro pytania ma się w d...
anakin napisał(a):Dopuszczalna jest edycja postu z typowaniem ( nawet kilkukrotna), z tym, że ostatnia nie może być dokonana po godzinie o której kończymy typowanie danej kolejki. W przypadku edycji posta np.o godz.16.02 kiedy ostateczną godziną typowania była godz. 16.00 typowanie wszystkich meczów danej rundy uznaje się za nieważne.
Uprasza się o powiadamianie w tym wątku o każdorazowej edycji typowania ( jest to bardzo ważne dla osób sumujących wyniki po każdej rundzie).
.png)
Habanero napisał(a):Rozchodziłem i proponuję 5 za wytypowanie króla strzelców
Janusz Bajcer napisał(a):Habanero napisał(a):Rozchodziłem i proponuję 5 za wytypowanie króla strzelców
Jeśli król strzelców przejdzie - to podajemy go oczywiście w pierwszym typowaniu.
.png)
Habanero napisał(a):Janusz co myślisz o pomyśle ?
Wytypowanie króla strzelców może być trudniejsze niż MŚ.

.png)
.png)
anakin napisał(a):5. Prawidłowe wskazanie zdobywcy Pucharu Świata, punktowane będzie dodatkowo 5 punktami.
anakin napisał(a):Mistrza Świata podajemy podczas pierwszego typowania i późniejsze typy ( na kolejnych etapach rozgrywek) nie będą brane pod uwagę.
Informacja o swoim typie winna pojawić się wraz z typowaniem I kolejki.
Oddanie głosu w ankiecie nie jest tożsame z wytypowaniem MŚ.

.png)
anakin napisał(a):Dlaczego wyciąć Waldek?
Za MS też jest bonus.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.