Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mistrzostwa Świata Rosja 2018 - Dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
yzedef
Cromaniak
Re: Mistrzostwa Świata - Rosja 2018

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 30.03.2018 19:58

adrianek90 napisał(a):
yzedef napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):
24.06. 20:00 Polska - Kolumbia (w Koroshegi - jeśli w węgierskiej TV będzie transmisja)

A ja w tym dniu i w tej godzinie będę w drodze do CRO!!, gdzieś pomiędzy Czechami i Austrią!, macie jakiś pomysł jak ten temat ogarnąć ?. Kierując nie ma szans na oglądanie online ale może jakaś transmisja w necie radiowa ?, jest coś takiego w ogóle ?.

Jal masz dużo transferu to możesz obejrzeć na pilot.wp
Dwie godziny przerwy w jeździe i meczyk ogarnięty.
W tamtym roku mecz z Kazachstanem oglądałem na tym w Cro i nawet całkiem dobrze szło. Raz się przycieło na chwilkę a tak poza tym to spoko.

Aż tyle transferu w UE nie mam :(, poza tym jednak wole jechać bo na jeden raz atakuje... dlatego szukam czegoś online ale transmisji radiowej. Wtedy zamiast muzy można meczyku posłuchać a i jakie emocje, nie ma szans na zmęczenie i znużenie :).
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.03.2018 20:15

Jackar napisał(a):
19.06. 14:00 Polska - Senegal (w Nowym Sączu)

Mała poprawka. Mecz jest o 17.00

Fakt - przekopiowałem pierwotne godziny, potem FIFA zmieniła na 17:00.
I dobrze - nie trzeba będzie urywać się z pracy.
Obiadek :P a potem meczyk :lol: pewnie z piwkiem :oczko_usmiech:
Jackar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jackar » 30.03.2018 22:26

yzedef napisał(a):
adrianek90 napisał(a):
yzedef napisał(a):
24.06. 20:00 Polska - Kolumbia (w Koroshegi - jeśli w węgierskiej TV będzie transmisja)

A ja w tym dniu i w tej godzinie będę w drodze do CRO!!, gdzieś pomiędzy Czechami i Austrią!, macie jakiś pomysł jak ten temat ogarnąć ?. Kierując nie ma szans na oglądanie online ale może jakaś transmisja w necie radiowa ?, jest coś takiego w ogóle ?.

Jal masz dużo transferu to możesz obejrzeć na pilot.wp
Dwie godziny przerwy w jeździe i meczyk ogarnięty.
W tamtym roku mecz z Kazachstanem oglądałem na tym w Cro i nawet całkiem dobrze szło. Raz się przycieło na chwilkę a tak poza tym to spoko.

Aż tyle transferu w UE nie mam :(, poza tym jednak wole jechać bo na jeden raz atakuje... dlatego szukam czegoś online ale transmisji radiowej. Wtedy zamiast muzy można meczyku posłuchać a i jakie emocje, nie ma szans na zmęczenie i znużenie :).

weszlo.fm
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 03.04.2018 07:38

yzedef napisał(a):

Zatrzymaj się i obejrzyj. Mecz ważniejszy od jakichś tam wakacji :!: Nie wiem, jak Czesi, ale Austriacy i Chorwaci - podobnie jak Polacy - pokazują MŚ w państwowej TV, więc jest duża szansa zobaczyć mecz w jakiejś knajpie.

Mnie w drodze może wypaść max 1 mecz - jeden z 1/8 finału, ale na pewno nie z udziałem naszych (jeśli oczywiście wyjdą z grupy). Resztę planuję oglądać - popołudniowe w knajpach, wieczorne na tarasie na kwaterze (jeśli da radę pociągnąć kabel antenowy).
Trajgul
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trajgul » 03.04.2018 08:45

Marsallah napisał(a):Resztę planuję oglądać - popołudniowe w knajpach, wieczorne na tarasie na kwaterze (jeśli da radę pociągnąć kabel antenowy).

Pytanie co żona na to? ;)
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 04.04.2018 09:13

Przyjęła do wiadomości :D

Szczęście w nieszczęściu, że nadchodzące crowakacje szykują się stacjonarne jak rzadko kiedy w naszym przypadku - na Lastowie po prostu nie ma za bardzo dokąd jeździć, a wyjątkowo znaleźliśmy kwaterę nad wodą, z knajpą nieopodal (mam nadzieję, że będą puszczać tam mecze), więc... :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 10.04.2018 17:23

Co prawda jeszcze deczko ponad 2 miesiące, ale w sam raz żeby przedyskutować ewentualne uwagi bądź zmiany w Regulaminie.
Skopiowałem go od walpa z tematu MŚ Brazylia i mam nadzieję, że nie będzie miał mi za złe. :oczko_usmiech:

MŚ Rosja 2018 - typowanie wyników.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 10.04.2018 18:28

anakin napisał(a):Co prawda jeszcze deczko ponad 2 miesiące, ale w sam raz żeby przedyskutować ewentualne uwagi bądź zmiany w Regulaminie.
Skopiowałem go od walpa z tematu MŚ Brazylia i mam nadzieję, że nie będzie miał mi za złe. :oczko_usmiech:

Nie będę miał za złe, absolutnie. :wink:

To dobry czas, aby przypomnieć i ewentualnie zmodyfikować zapisy regulaminu.

Obawiam się jednak, że jak nowelizacji będzie zbyt dużo, to będzie trzeba zawiązać Komitet Rozstrzygający. :oczko_usmiech:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 13.04.2018 19:57

A myślałem, że Jarzębiny nic nie przebije.Obrazek

Cała nadzieja w tym, że nagranie zostało opublikowane 1 kwietnia.
Habanero
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 19.04.2018 18:48

walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 19.04.2018 19:01

Anakin pisał już o tym przed miesiącem. :)
Bardzo mnie to cieszy. Mam nadzieję, że nie będzie więcej np. "Ręki Boga" po argentyńsku jak w 1986, czy po francusku jak w 2010. :oczko_usmiech:
Habanero
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 19.04.2018 19:07

walp napisał(a):Anakin pisał już o tym przed miesiącem. :)
Bardzo mnie to cieszy. Mam nadzieję, że nie będzie więcej np. "Ręki Boga" po argentyńsku jak w 1986, czy po francusku jak w 2010. :oczko_usmiech:

No to przeoczyłem :roll: ale też się cieszę :)
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 24.04.2018 21:27

FIFA World Cup Russia 2018 - Official Theme Song

Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.05.2018 12:20

Obrazek
Hercklekot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hercklekot » 11.05.2018 18:42

Obecność Peszki w kadrze to jakiś ponury żart.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Mistrzostwa Świata Rosja 2018 - Dyskusja - strona 77
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone