A właściwie to co Wam szkodzi zrobić rezerwację
.png)
.png)
ruzica napisał(a):Dzień tygodnia ma znaczenie- w weekend zawsze tłoczniej. Początek sierpnia to szczyt sezonu i jedziecie z dziećmi-dlatego moim subiektywnym zdaniem lepiej nie jechać w ciemno. Zamiast tracić czas i nerwy na szukanie lepiej zarezerwować a popołudnie poświęcić na zwiedzanie Mikulova-całkiem przyjemnego zresztą![]()
A właściwie to co Wam szkodzi zrobić rezerwację![]()
.png)
.png)
mario03 napisał(a):ruzica napisał(a):
Dla mnie taka rezerwacja to zawsze małe ryzyko. Bywa że inaczej wszystko wygląda w necie, na zdjęciach a inaczej po przyjeździe na miejscu. Sytuacja kiedy wybieram apartament na podstawie tego co widzę faktycznie jest dla mnie bardziej komfortowa.
.png)
.png)
mario03 napisał(a):Ale mam złe doświadczenia z rezerwacjami czy to przez maila czy telefonicznie.
tony montana napisał(a):
To dość popularne miejsce do nocowania, ludziska zakładają, że w sąsiedniej Austrii jest drożej - tak naprawdę jednak jak sprawdzałem kiedyś okoliczne wioski austriackie - nie było dużo drożej...
.png)
Mikulov jak na czeskie ceny jest baaaardzo drogi, przebił Wiedeń i bazuje tylko na tym, że ludzie myślą, że w Austrii jest drożej
.png)
Rafał78 napisał(a):Mikulov jak na czeskie ceny jest baaaardzo drogi, przebił Wiedeń i bazuje tylko na tym, że ludzie myślą, że w Austrii jest drożej
Nie koniecznie.
Ostatnio w Panoramie płaciłem coś około 25 ojro (jechałem sam,to jak za jedną osobe może i sporo)
Teraz mam rezerwacje na 6 lipca w Penzion Nike (2+1) 50 ojro.
Więc chyba tragedii nie ma,a Mikulov trzeba przyznać ma swój klimacik i lubię to miasto.
Pozdrav.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi