Pogadamy jak wrócicie, spodziewam się wielu fajnych zdjęć z Wrocławia, z wycieczki, z samolotu.
Szczęśliwego lotu i powrotu.
.png)
Właśnie, właśniekulka53 napisał(a):Tak to jest jak się nie pisze relacji![]()
Jak nad tym się dłużej zastanowić, to faktycznie Perugia pod względem atrakcyjności historycznej, architektonicznej... itp. wypada blado, przy takiej Florencji, czy innej Sienie, a nam podobało się pewnie głownie dlatego, że miło tam spędziliśmy dzieńkulka53 napisał(a): o Perugii czytałem że nie powala... ale skoro Wam się podobała, trzeba pewnie też będzie zaglądnąć
.png)
Tymona napisał(a):Właśnie, właśniekulka53 napisał(a):Tak to jest jak się nie pisze relacji![]()
Ale muszę się przyznać, że Toskania była pierwszym miejscem, po odwiedzeniu którego miałam pomieszanie z poplątaniem - pamiętałam Sienę (bo nas urzekła) i San Gimigiano (bo w kolejce na wjazd na parking czekaliśmy), a reszta tych małych miasteczek jakoś mi się w jedno zlała, bo one to jakieś podobne do siebie
![]()
Tymona napisał(a):No i jak tu pisać tę relację, jak się nie pamięta gdzie się byłoDopiero jak zaglądam do Waszych toskańskich relacji, to po różnych szczegółach na nowo odkrywam miejsca, w których byliśmy - np. przed kościołem w Cortonie (na jednym z pierwszych zdjęć) siedzieliśmy na ławeczkach i obserwowaliśmy ślub w wersji włoskiej
.png)
Lidia K napisał(a):Tymona napisał(a):reszta tych małych miasteczek jakoś mi się w jedno zlała, bo one to jakieś podobne do siebie![]()
Jak ja to dobrze rozumiem. Mnie się zaczęło zlewać tuż przed Monte Amiato.
Tymona napisał(a):Jak nad tym się dłużej zastanowić, to faktycznie Perugia pod względem atrakcyjności historycznej, architektonicznej... itp. wypada blado, przy takiej Florencji, czy innej Sienie, a nam podobało się pewnie głownie dlatego, że miło tam spędziliśmy dzień
.png)

.png)

.png)
.png)
.png)
FUX napisał(a):Ale koncerty maja fajne.
Mam gdzieś na dvd Rieu właśnie z Cortony.
kaszubskiexpress napisał(a):Sypialiście tylko w namiocie, czy korzystaliście tez z pokoi do wynajęcia ?
.png)

.png)

.png)
.png)

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe