tony montana napisał(a):... gdzie Wy?
No właśnie.
pzdr
.png)
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Ja jestem cały czas w kontakcie z Pawłemi u niego wszystko w porządku, żyje, podróżuje i ma się dobrze...
Zostałam upoważniona do przekazania w jego imieniu informacji, że ze względu na zmiany w życiu kontynuacji jego wątków nie będzie.... czego osobiście bardzo żałuję.
.png)
piekara114 napisał(a):u niego wszystko w porządku, żyje, podróżuje i ma się dobrze...
piekara114 napisał(a):ze względu na zmiany w życiu kontynuacji jego wątków nie będzie.... czego osobiście bardzo żałuję .
.png)
piekara114 napisał(a):Ja jestem cały czas w kontakcie z Pawłemi u niego wszystko w porządku, żyje, podróżuje i ma się dobrze...
Zostałam upoważniona do przekazania w jego imieniu informacji, że ze względu na zmiany w życiu kontynuacji jego wątków nie będzie.... czego osobiście bardzo żałuję.
.png)
Na to raczej nie ma co liczyć... Paweł pisał mi, że prawie wcale nie zagląda na żadne fora, stąd nie-osobiście przekazuje informacje co do swoich wątków...megidh napisał(a):Ale może rozpocznie nowe relacje z podróży, które nastąpiły po zmianach w jego życiu.
.png)