piotrekbeti napisał(a):Lovrečina. Dojazd hardkor. Niestety
Dojazd wg mnie całkiem spoko. Większość moich ulubionych plaż miała dużo trudniejszy dojazd.
.png)
.png)

.png)
Kapitańska Baba napisał(a):A dla mnie ta plaża jest świetna. Ale jest jeden warunek - trzeba wiedzieć w jakich godzinach na niej być.
Noc pod gwiazdami, poranek na pustym brzegu - było wspaniale
.png)
empire13 napisał(a):piotrekbeti napisał(a):Lovrečina. Dojazd hardkor. Niestety
Dojazd wg mnie całkiem spoko. Większość moich ulubionych plaż miała dużo trudniejszy dojazd.
Kapitańska Baba napisał(a):A dla mnie ta plaża jest świetna. Ale jest jeden warunek - trzeba wiedzieć w jakich godzinach na niej być.
Noc pod gwiazdami, poranek na pustym brzegu - było wspaniale![]()
.png)
piotrf napisał(a):empire13 napisał(a):piotrekbeti napisał(a):Lovrečina. Dojazd hardkor. Niestety
Trudny dojazd , to element "konieczny" dobrej plaży![]()
![]()
.png)
.png)
Muszę przyznać, że jadąc 1700 km do Białegostoku miałem trochę obaw o ładunek. Gdyby nam się to wiadro rozwaliło i wylało w bagażniku...to byłaby masakra .png)
.png)
piekara114 napisał(a):Właśnie to położenie mnie do miasteczka zniechęcało. Pojechaliśmy tam jednego razu i efekt bycia nad "jeziorem" tylko pogłębił moją niechęć. I do tego jeszcze totalny brak ruchu powietrze, jakbym oddychała powietrzem tuż nad otwartym piekarnikiem. Miejsce zdecydowanie nie dla nas.
.png)

.png)
.png)
maslinka napisał(a):Ze starówki Pučišći faktycznie nie widać morza. Mimo tego próbowałam znaleźć kwaterę w tej miejscowości, wyżej, bo są miejscówki z pięknym widokiem:
maslinka napisał(a):Nie wiem, czy dużo straciliśmy. Mieliśmy plan, żeby pojechać tam kiedyś wieczorem, ale ostatecznie nam się nie chciałoMoże wieczorami jest fajny klimat...
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży