Po chwili, gdy podeszliśmy bliżej do katedry okazało się, że nie tak do końca się udało
Cóż było robić przez ten czas... oczywiście zdjęcia

Zewnętrzna ambona – trochę jak w Prato

.png)

.png)

.png)

.png)

.png)
kulka53 napisał(a):Wewnątrz jak widać było tak sobie, ...
.png)
kulka53 napisał(a):Nam z ważniejszych umbryjskich miast pozostała Perugia - za wielka trochęi Todi - to przez pogodę.
Taką około-tygodniową traskę z zaległościami miejsko-wybrzeżowo-górskimi mniej więcej sobie już ułożyłem.
A później - Mezzogiorno
kulka53 napisał(a):A to 77 o którym piszesz to na mojej mapie jest jeszcze częściowo w budowie, tak w środkowym odcinku. A zachodnia część, przy Foligno, to zwykła żółta droga. W realu to już non stop czteropasmówka?
Pozdrav

.png)
longtom napisał(a):Jakbyś był zdrowy, pewnie inaczej byś ocenił.![]()
Mnie się podoba. Freski ładnie odnowione, ciekawa podłoga, mimo pochmurnej pogody dobre, nieporuszone i nasycone zdjęcia.
longtom napisał(a):A, że na koniec słoneczko wyszło to jest nadzieja, że w kolejny dzień będziesz zdrowszy.
tony montana napisał(a):Oj, trzy tygodnie (jeśli pojedziecie na cztery RAZEM) to trochę mało czasu na samą całą Apulię.
tony montana napisał(a):dziś dwupasmówka (od Adriatyku w stronę Foligno kończy się przed jeziorkiem Polverina
.png)
kulka53 napisał(a):Toś mnie pocieszył
Tak, w zamyśle to będą 4 tygodnie w sumie... ale myślałem że te 3 to tak przynajmniej na 3/4 Południa stykną, a co zostanie to w drodze na Sycylię kiedyś łykniemy...
A tu klops...
No i dobrze - będzie dokąd wracać

.png)
tony montana napisał(a):można NA PEWNO w trzy tygodnie zrobić i całe Południe
tony montana napisał(a):Campi Flegrei to tykająca bomba zegarowa, której wybuch zakończyłby istnienie Europy jaką znamy, na to nie starczyło nam czasu

.png)

.png)

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe