Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kowal gdzie jesteś ?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 15.08.2015 17:55

Kowal38 napisał(a):nie wiem co je Pan Bocian nowym Administratorym .., długo mnie nie było..gzecnie siedziołem , co mi nasroł na gowe na Greckim Forum razym z Panym Fuxym :wink:

Sugeruję szybkie oddalenie się od mojej osoby.
Na forum greckim z :wink: uśmieszkiem, poprosiłem o nie implementowanie zachowań i działań z tego.

Skoro poczułeś coś na głowie, to raczej nie z mojego odbytu. Efekt uboczny przemiany materii wydalam w miejscu do tego przeznaczonym.
Bez odbioru. Twój post zgłaszam jako formę ataku i obrażania mnie bez powodu.
EOT.
Kowal38
Cromaniak

Postnapisał(a) Kowal38 » 15.08.2015 18:13

..hm..

..puszczam ..ąki .. robię kupy .. :roll:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.08.2015 20:39

Kowal38 napisał(a):.., długo mnie nie było..gzecnie siedziołem , co mi nasroł na gowe na Greckim Forum razym z Panym Fuxym :wink:

Bardzo proszę :idea: nie przenosić animozji z forum greckiego na forum Cro.pl :idea:
majeczka
Cromaniak

Postnapisał(a) majeczka » 15.08.2015 23:35

Janusz Bajcer napisał(a):
Kowal38 napisał(a):.., długo mnie nie było..gzecnie siedziołem , co mi nasroł na gowe na Greckim Forum razym z Panym Fuxym :wink:

Bardzo proszę :idea: nie przenosić animozji z forum greckiego na forum Cro.pl :idea:

:D nieważne animozje, kowal daj wreszcie znak życia...

:D
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 16.08.2015 07:10

Kowal jeśli zdarzy ci się moment trzeźwości w co wątpię to odstosunkuj się ode mnie. Taka rada za free. Masz grono wielbicieli to przy nim pozostan. O żadnym forum greckim nic nie wiem i nie chce wiedziec. Z administacją tego forum nie mam i nie chcę mieć nic wspólnego.
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 16.08.2015 08:47

A gdzie jest post FUX-a? Zabolał?
Kowal38
Cromaniak

Postnapisał(a) Kowal38 » 16.08.2015 09:11

husband napisał(a):Kazio pozdrawiamy serdecznie !

Obrazek

Hejka :wink:

fota mi sie podobo fest jużem se jom druknył w formacie meter na pół i powiesiłech na ścianie obok portretu Lynina com dostoł w nagrode za dobre wyniki w szkole podstawowej :hut: pozdrówki :papa:

aha..

ps

...w związku z tak wielkim zainteresowanim mojom osobom 8O :mrgreen: po nocnych przemyślyniach :roll: składom propozycje do przeniesiynia wontku do działu Celebryci :oczko_usmiech: ..aha ..dodatkowo przewidujym start w wyborach na papiyża i do serialu Klan albo M jak Miłość ( tu mom dylemat) :roll:

..jak przyjdzie wena kiedy to zaś cosik napisze

..do następnego razu :smo: :papa: a teraz spadom na basyny i radegasta jakigo bo ciepło fest

Pozdrowio i kłanio sie nisko Kowol38 :wink: :papa: :hut:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.08.2015 22:40

jara napisał(a):A gdzie jest post FUX-a? Zabolał?

Niedziela, 16 sierpnia 2015, 09:25 - post został usunięty samodzielnie przez jego autora.
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 17.08.2015 14:15

Niedziela, 16 sierpnia 2015, 09:25 - post został usunięty samodzielnie przez jego autora.

Dałem szansę nie robienia szumu o gooovno. Zaniechałeś działania.
No to przypomnę...

Brak konsekwencji u Ciebie. Tolerujecie wypisywanie bzdur, banujecie ludzi, którzy wytykają takie zachowania, wprowadzające innych w błąd.
Zbanuj za takie teksty! To jest kolejna wycieczka kowala pod moim i nie tylko adresem. Coś do Bociana ma także, ale nie wie co...
Na obrażanie siebie nie pozwolę!
Jeżeli chce być świętą krową tego i innych for, to do Indii.
grzesiek-swidnica
Croentuzjasta

Postnapisał(a) grzesiek-swidnica » 18.08.2015 12:03

FUX napisał(a):

Dałem szansę nie robienia szumu o gooovno. Zaniechałeś działania.
No to przypomnę...

Brak konsekwencji u Ciebie. Tolerujecie wypisywanie bzdur, banujecie ludzi, którzy wytykają takie zachowania, wprowadzające innych w błąd.
Zbanuj za takie teksty! To jest kolejna wycieczka kowala pod moim i nie tylko adresem. Coś do Bociana ma także, ale nie wie co...
Na obrażanie siebie nie pozwolę!
Jeżeli chce być świętą krową tego i innych for, to do Indii.

Daj spokój, możesz pisać a i tak wszystko zależy od ich humoru, ostatnio usunęli mój post który cieszył się zainteresowaniem, ale Beni się nudziło to go wrzuciła do zamkniętych. Adminowi w ogóle na wiadomosci się nie chce odpisywać. Szkoda gadać.
evil
Croentuzjasta

Postnapisał(a) evil » 18.08.2015 12:53

Kowal super ,że jesteś !!! :papa: Cieszę się ,że się odezwałeś - martwiłem się !!Grunt to nie przejmować się co niektórymi :D Pozdrówki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bartek1977
Cromaniak

Postnapisał(a) Bartek1977 » 11.09.2015 09:21

A ja nie wnikam w jakieś osobiste rozrachunki i cieszę się, że Kowal żyjesz i czekam na jakąś relacyjkę..... :papa:
Paulka
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Paulka » 11.09.2015 12:29

A jak się tutaj nie doczekamy to chociaż daj namiar gdzie obecnie tworzysz :lol:
travel
Cromaniak

Postnapisał(a) travel » 11.02.2016 18:27

KOWAL TU TWÓJ FANCLUB Z DOLNEGO ŚLĄSKA

95% forumowiczów cię uwielbia :hearts:

A na pozostałe 5% nie zwracaj uwagi.

Nie zostawiaj nas.

WRÓĆ :!: :!: :!:

ps.chyba nie przegapiłam jakiej relacji ?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.02.2016 18:52

1 osoba pisząca apel = 1 forumowicz, a nie 95% forumowiczów :roll:

Bardzo proszę pisać apele w swoim imieniu :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone