Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Korcula-Prizba czy ktoś był w tym apartamencie?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
witia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witia » 24.06.2010 21:41

O właśnie: CERIN :)
To właśnie o tę restaurację mi chodziło :)
Byłem na Korculi pięć razy, ale ten ostatni był w 2005...
Trochę już pozapominałem... :wink:
Janusz777
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz777 » 25.06.2010 08:32

Pietrus - przepraszam za "a" :oops: . W jakich terminach będziecie w Prizbie? Ja wybieram się 30 lipca i będę do 12 sierpnia. Pozdrówka
Jolzag
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolzag » 25.06.2010 08:59

Jeszcze raz serdeczne dzięki. Widzę, że cenowo wychodzi tak samo jak gdziekolwiek indziej w Chorwacji. Ja w zeszłym roku byłam na Ciovo i potem na wyspie Pasman. Ceny w restauracjach były mniej więcej takie same. Najdroższe są oczywiście ryby i owoce morza. Za obiad dla 1 osoby płaciliśmy ok 100-120 zł.
Chyba wydrukuję sobie Twój opis dotyczacy knajpek i innych atrakcji, żebym potem na miejscu mogła bez problemu znaleść ww. opisane miejsca:)
Jolzag
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolzag » 25.06.2010 09:02

Jak dopisze szczęście i moje wakacje dojdą do skutku to oczywiście zdam relacje czy apartament widmo, był wart naszego odwiedzenia oraz czy Priżba rzeczywiście jest odpowiednim miejscem na spędzenie cichych i spokojnych wakacji:)
witia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witia » 25.06.2010 09:19

No to udanych wakacji :hut: :papa: :)
Jolzag
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolzag » 25.06.2010 09:47

Dziękuję i nawzajem! :papa:
pietrus
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietrus » 25.06.2010 12:43

Janusz777 napisał(a):Pietrus - przepraszam za "a" :oops: . W jakich terminach będziecie w Prizbie? Ja wybieram się 30 lipca i będę do 12 sierpnia. Pozdrówka

Wszystko wskazuje na to, że będziemy w tym samym czasie :wink:
Choć pewne ryzyko, że mi pracodawca szyki popsuje też istnieje. A kysz!

Willa TIM, 150 m od sklepiku w stronę Brny, srebrny Ford S-Max

Miło się będzie spotkać.

Pietrus
Jolzag
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolzag » 25.06.2010 19:02

Nam również będzie miło! Do zobaczenia:)
Janusz777
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz777 » 27.06.2010 18:49

Pewnie że miło będzie spotkać :D . My będziemy ok 1500 m od Waszej kwatery w kierunku Brny. Xsara Picasso na olsztynskiej rejestracji. Pozdrówka i mam nadzieję do zobaczenia :D Pietrus.
Jolzag
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolzag » 01.07.2010 08:24

Niestety po otrzymaniu zdjęć z apartamentu okazało się, że warunki w apartamencie są nie do zaakceptowania. Co z tego, że przeprowadzono tam remont jak nie widać tego w ogóle. Poza tym wstaniono te same stare, rozwalające się graty. Wycofałam rezerwację. Dobrze, że nie wpłaciłam całości kasy, bo dopiero byłaby rozpacz po dotarciu na miejsce. W takim razie od nowa mam ten sam problem. Znalazłam jeszcze jedną kwaterę. Może tym razem też pomożecie? Napiszcie gdzie to może być? Boje się, że jest to gdzieś w głośnym, zaludnionym miejscu i jeszcze na domiar złego nie wiadomo jaka jest plaża w pobliżu. Zwracam się o pomoc.
Poniżej link do apartamentu:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 01.07.2010 13:19

Pietrus powstawiaj jakieś zdjątka :) :D :D z Prizby

albo podeślij na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Jolzag
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolzag » 01.07.2010 14:34

A co twój post ma wspólnego z moim pytaniem?????? Bo nie bardzo wiem jak mam go rozumieć:(
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 01.07.2010 14:40

Jolzag napisał(a):A co twój post ma wspólnego z moim pytaniem?????? Bo nie bardzo wiem jak mam go rozumieć:(

To do Pietrusa prośba ; ) :lol:
Janusz777
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz777 » 01.07.2010 19:18

To nie jest Prizba. Pierwszych 10 zdjęć widać... natomiast pozostałe fotki pochodzą z miasta Korcula a nie z Prizby!!!! Zresztą w opisie jest wyraźny zapis "do najbliższego miasta 2 km". Właśnie do Korczuli. Powodzonka w szukaniu. Jak coś namierzę to podrzucę link.
Same miasto Korczula jest "małym Dubrownikiem" i raczej jest tam sporo turystów. Warto tam zajrzeć na parę godzin ale na dłuższy pobyt to chyba odpada, aczkolwiek jeśli rzeczywiście do Korczuli jest 2 km to może być spokojnie.
pietrus
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietrus » 01.07.2010 20:51

Adam.B napisał(a):Pietrus powstawiaj jakieś zdjątka :) :D :D z Prizby

albo podeślij na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Przykro mi Adam, ale jak już wspomniałem w którymś z wcześniejszych moich postów zamieszczonych w tym wątku, nie robię zdjęć podczas wakacji. W zasadzie generalnie nie pstrykam. Zdjecie avatarowe zrobił mi znajomy. Z 8 lat temu przeczytałem jakiś "filozoficzny" wywód, że jak nie masz aparatu to lepiej przeżywasz i głębiej chłoniesz. Nie będę się osobiscie wymądrzał czy to prawda czy też nie, myślę że sprawa indywidualna, ale mnie z tym dobrze. Proszę przy tym zrozumieć, że w żadnym razie nie krytykuję miłośników fotografii.
Pozdrawiam,
Pietrus
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Korcula-Prizba czy ktoś był w tym apartamencie? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone