wiola2012 napisał(a):te kiero napisał(a):wiola2012 napisał(a):Warzazat - studio filmowe
Fajne miejsce, bardzo chętnie bym explorował, szczególnie to egipskie Maroko; niedawno zdano mi relację z Maroka, ale o tym nie wspomniano słowem.
piekara114 napisał(a):A mnie to miejsce całkowicie nie przekonuje. Oglądałam już je w kilku relacjach, blogach i dalej do mnie nie przemawia, dalej nie wrzucam pineski na swoją mapę.PAP napisał(a):Nas też nie przekonało ... nie wiem jak dla Wioli i jej Ekipy, ale nam wydawało się na zdjęciach tandetnie sztuczne i kiczowate, więc sobie ze spokojem to odpuściliśmy...
I o to chodzi, żeby czytać relację i wybierać dla siebie to, co się podoba.
Byłam ciekawa jak wygląda studio filmowe i tę ciekawość zaspokoiłam. Oglądane obiekty nie mają żadnej wartości, to po prostu filmowe dekoracje. Trzeba trochę poczuć się jak dziecko, tu zajrzeć, tam wejść, mi się podobało, mojemu mężowi niekoniecznie. Tak jak już wspominałam, będąc w okolicy można zajrzeć, będąc z dziećmi można się fajnie pobawić
.
A Ktoś z Was w ogóle pomyślał, że to ma wartość turystyczną, jeżelim napisał co napisał
Bardziej wartość sentymentalną do filmów

.png)
.png)
..png)

. Super! Idziemy w stronę oceanu, będziemy się relaksować, a po drodze chcemy zlokalizować bankomat i kantor. Bez gotówki w Maroko nie da się funkcjonować
. Nie zauważyłam żadnej tabliczki.