Re: Kolory i smaki Filipin
napisał(a) wiola2012 » 13.05.2026 21:05
Witam serdecznie Was wszystkich Kochani. Moja niezawodna ekipo
!
Nawet jeśli w tym momencie Filipiny Was nie pociągają, to przecież wszystko może się zmienić podczas czytania i oglądania
.
Dziękuję za dobre słowo odnośnie zdjęć, chociaż to nie moja zasługa, tylko tego pięknego kraju (tam nie da się zrobić brzydkiego zdjęcia
) . Uprzedzam - kolory nie są podkręcane.
Opóźnię troszkę równoległą relację, bo ta zaczyna mi w duszy grać. Zaczynam tęsknić
. piekara114 napisał(a):...Jak zwykle logistyka mnie interesuje, bo powrót na pewno na długo zostanie w Twojej pamięci
Logistyka na Filipinach to już wyższy level, ale do ogarnięcia

. Myślałam, że dłużej będę pamiętać niedogodności związane z powrotem, jestem już gotowa na kolejne loty

.
Janusz Bajcer napisał(a):Forum na szczęście dostało przyspieszenia, więc jest nadzieja, że relacja będzie przebiegać bez problemów.
Zauważyłam i bardzo się cieszę
megidh napisał(a):Mieliśmy lecieć na Filipiny w listopadzie zeszłego roku na ślub i wesele córki naszych znajomych (tych z którymi byliśmy na Teneryfie; panna młoda też wtedy tam była). Pobyt miał trwać dwa tygodnie. Ale z różnych względów do naszego wyjazdu nie doszło. Ślub i wesele odbyło się bez nas. Na szczęście nie byliśmy tam niezbędnymi gośćmi, więc wszystko się super udało.
Listopad to teoretycznie początek dobrej pogody, mam nadzieję, że Para Młoda mogła się cieszyć pięknym słoneczkiem

. Dokąd dokładnie Gosiu mieliście lecieć? Żałujesz trochę?
AgaGy napisał(a):A mnie Filipiny ciągną, po tym jak kiedyś udało mi się coś nieco ich liznąć (byłam 3 tygodnie w Manili na wyjeździe służbowym i udało się wyskoczyć na Bohol)...
Spędziłaś trzy tygodnie w Manili czyli można powiedzieć, że chrzest bojowy przeszłaś i to co najgorsze w Filipinach już poznałaś

. Mnie Bohol zauroczył

.
Aglaia napisał(a):Wchodzę sobie spokojnie na forum a tu taka petarda

.
I o to mi chodziło, o zakłócenie spokoju,
bo nie zawsze było spokojnie 
.
Kapitańska Baba napisał(a):Wiola - po obejrzeniu tych kilku zdjęć

nie może mnie tu nie być

Beatko, będzie dużo wody, specjalnie dla Ciebie
maslinka napisał(a):..Przepięknie

Będę tu się raczyć feerią barw