Ja z chęcią poczytam relację z Pompei, trzeba się tam w końcu wybrać.megidh napisał(a): A jeszcze czeka Kalabria i Pompeje.
.png)
Ja z chęcią poczytam relację z Pompei, trzeba się tam w końcu wybrać.megidh napisał(a): A jeszcze czeka Kalabria i Pompeje.
.png)
. Muszę odłożyć kierunek na emeryturę, bo marzec w mojej pracy odpada.
.
.png)
majkik75 napisał(a):Ale superJa na pewno bym kiedyś chciał tam zajrzeć
majkik75 napisał(a):No tak, dobrze, że nie poszło przez np. DohęByłby wyjazd z fajerwerkami ...
..png)

.png)
AgaGy napisał(a):wiola2012 napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Podziwiam za organizację dopiętą na ostatni guzik
![]()
![]()
Lubię te przygotowania, to co dzieje się przed wyjazdem, to wydłuża urlop.
Oj tak.
Nie oddałabym tego planowania komuś innemu.
..png)
. Nie jest istotne gdzie będę siedziała podczas 3 godzinnego lotu do Stambułu, ale kolejny odcinek to 11 godzin. Turkish nie daje możliwości bezpłatnej zmiany miejsc (Qatar pozwalał, w ramach dostępności) . Kupujemy miejsca z większą przestrzenią na nogi. Okaże się, że to była b. dobra decyzja. Mąż przy swoim słusznym wzroście i długich nogach nie wytrzymałby 11 godzin. Pasażerowie z Filipin spokojnie mieszczą się na standardowych fotelach
.
. No cóż, część pojechała, a część w tym ja została. Zamawiam drugi, tym razem mały samochód. I zonk! Nie mogę zamówić drugiego auta póki trwa pierwszy kurs. Szwagier próbuje ze swojej aplikacji, ale ma jakiś problem z kartą ( nie podpiął jej w Polsce tylko dopiero tutaj i nie może zapłacić) . Nasi piszą, że jest korek i będą jeszcze ze 20 minut jechali. Do hotelu jest blisko, 10 minut autem w normalnych warunkach, ale teraz nie są normalne warunki tylko szczyt
.
.
.png)
Katar, gardło, czasem gorączka....png)
.png)
majkik75 napisał(a):Tak długiego lotu jeszcze nie doświadczyłem. Jeszcze![]()
majkik75 napisał(a):Dają radę Filipińczycy w "inglisz" czy bardziej migowy język ?
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Jedenaście godzin? Resztkami sił wytrzymałam sześciogodzinny lot do Dubaju![]()
W tamtą stronę jeszcze by pewnie uszło ale powrót?
W ogóle nie wiem o co chodzi ale latanie nie wychodzi mi na zdrowie. Ostatnio każdy wylot odchorowujęKatar, gardło, czasem gorączka...