Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

5-10-15 Egipt! Hurghada – marzec 2025

Afryka jest drugim co do wielkości kontynentem. W Afryce są 54 kraje. Prawie jedna trzecia światowych języków jest używanych w Afryce. Jezioro Wiktoria w Afryce jest największym jeziorem i drugim co do wielkości jeziorem słodkowodnym na świecie. Nigeria ma najwyższy na świecie wskaźnik urodzeń bliźniąt. W Sudanie znajduje się ponad 200 piramid, czyli więcej niż w Egipcie.
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 27.03.2025 15:10

_Piotrek_ napisał(a):
piekara114 napisał(a):Twój opis tylko mnie utwierdził, że wycieczka do Kairu wyłącznie osobno. Nie ma sensu na szybko tam jechać. Zwłaszcza w takiej wycieczce jak Twoja, że więcej dodatków niż Kairu.

"Lepszy rydz niż nic"
To ja mam inne podejście to takich miejsc z górnej półki.... Lizaniem lizaka przez papierek się nie zadowolę, wolę poczekać i pojechać na dedykowany wyjazd....
ziemniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziemniak » 11.04.2025 18:16

Tutaj nie ma co więcej pisać. Wyjazd jak ich wiele. Co do Kairu to jeśli ktoś wie, że nie będzie więcej miał okazji, a np. interesują go tylko piramidy to wycieczka warta uwagi. Jednak jeśli ktoś liczy na więcej to po przeczytaniu dwóch relacji, które wymieniałem w poprzednim poście to taka wycieczka to BARDZO słaba opcja.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 11.04.2025 18:28

Szczerze mówiąc, nie interesowałam się Egiptem jakoś bliżej, bo na razie nie planuję wyjazdu. Natomiast muzeum w centrum Kairu, z Twojego opisu, brzmi interesująco :D

Szkoda, że z rejsem po Nilu wyszło słabo. Staramy się załapywać na "wodne" wycieczki i zazwyczaj jesteśmy zadowoleni. A chyba najbardziej w Egipcie przeszkadzaliby mi namolni sprzedawcy :?
Poprzednia strona

Powrót do Afryka

5-10-15 Egipt! Hurghada – marzec 2025 - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone