Pytałem ze 2 dni temu jak tam z ilością ludzi i cenami. odpisał, że ludzi mniej, to wiadomo, a ceny zostały bez zmian (póki co).
Ciekawe czy sytuacja się nie zmieni do naszego wyjazdu. Ja tam to nawet wolę jak jest mniej ludzi
.png)
.png)
.png)
Sibilian napisał(a):Wróciłem właśnie z 2 tygodniowego urlopu w Breli. Zatrzymałem się pod adresem Dunaj 26. Do pobliskiej plaży Stomarica schodzi się około 5 minut. Wejście też jest ok, można zejść też bezpośrednio do restauracji Plima i Sirena ale tam jest już więcej schodów. Sam apartament bardzo wygodny, mam sporo zdjęć. Z tarasu widok na morze i wyspy a także masyw Biokovo, kuchnia dobrze wyposażona (zmywarka, mikrofala, piekarnik). Świetni ludzie to prowadzą dlatego też postanowiłem trochę im pomóc bo ciężko do nich dotrzeć poprzez google.
.png)
.png)
Morticia napisał(a):Chętnie dowiem się czegoś więcej, szukam kwatery dla dwóch osób i zwróciłam uwagę właśnie na ten apartament, zastanawiam się nad rezerwacją.
.png)
Sibilian napisał(a):Morticia napisał(a):Chętnie dowiem się czegoś więcej, szukam kwatery dla dwóch osób i zwróciłam uwagę właśnie na ten apartament, zastanawiam się nad rezerwacją.
Możesz śmiało rezerwować, tam są 2 apartamenty, 2+1 i 2+2. Ten 2+1 ma bardzo wygodne łóżko podwójne i łóżko pojedyncze obok, taras z ładnym widokiem na morze oraz wszystko co potrzebne w kuchni. Jest oczywiście klima oraz tv z aplikacjami jak youtube, netflix (trzeba mieć konto). Wifi dobrze chodzi. Właściciele to bardzo mili ludzie, Tonci i Boslijka. W google proszę wpisać Dunaj 26 Brela i tam jest moja opinia wraz ze zdjęciami sprzed kilku dni.
.png)
Morticia napisał(a):A jak powrót z plaży? Mocno w pionie?
.png)
.png)
mariusz12345 napisał(a):Witajcie,
Czy ktoś z Was wie czy można traktem spacerowym poruszać sie huljnogą elektryczną w Breli?
.png)
.png)
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne