A widoki po części znam, byłem w Breli przez jeden dzień w ubiegłym roku i widząc właśnie takie widoki zdecydowałem, że trzeba tu przyjechać na cały urlop
.png)
.png)
.png)
Matt24 napisał(a):Witam miło że tyle osób jest zachwyconych brela jednak niestety nie wszyscy. Byłem na przełomie lipca i sierpnia był to drugi pobyt w cro i pierwszy tam. Napalilem się na ten wyjazd jak szczerbaty na suchary. Rezerwacje zrobiłem już w grudniu czytałem wiele razy opisy tego miejsca i oglądałem super foty. Apartament miałem 20m od plaży podrace i po przyjeździe stwierdziłem że szału niestety nie ma.
.png)
.png)
.png)
Matt24 napisał(a):Witam miło że tyle osób jest zachwyconych brela jednak niestety nie wszyscy. Byłem na przełomie lipca i sierpnia był to drugi pobyt w cro i pierwszy tam. Napalilem się na ten wyjazd jak szczerbaty na suchary. Rezerwacje zrobiłem już w grudniu czytałem wiele razy opisy tego miejsca i oglądałem super foty. Apartament miałem 20m od plaży podrace i po przyjeździe stwierdziłem że szału niestety nie ma.
.png)
.png)
.png)
.png)
dominikzw napisał(a):Pojechaliśmy na jeden dzień do Breli z Makarskiej w składzie 2+2.
Powiem tak, jeden lubi to , drugi tamto. Parking to jakieś nie porozumienie, zapłaciłem tam najwięcej - 20 kun/h i nie ma opcji żeby coś taniej znaleźć. Byliśmy na miejscu o 10 rano. To jeszcze były wolne miejsca przy kaplicy w tym miejscu.
https://goo.gl/maps/41dscdfny3L2
.png)
.png)

.png)
niteincubus napisał(a):Byliśmy paczką 4-osobową w Breli od 2 do 9 września. Na początku wystraszyliśmy się pogody, bo niebo byli przychmurzone.. ale poza 2-3 dniami prażyło słoneczko.Nocleg około 300m od plaży w górę (parę razy na dzień daje popalić w formie zakwasie, ale da się przyzwyczaić).
(...)
Wzdluz Breli kilka ładnych plaż (Punta Rata, Podrace). Ogólnie z wakacji i miejscowości jesteśmy bardzo zadowoleni. Pozdrawiam![]()
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne