za 4 dni ruszamy do Tucepi
Pozdrawiamy wszystkich serdecznie - zaklinajcie dla nas pogodę
.png)
.png)
monikak71 napisał(a):Drodzy Cromaniacy,
za 4 dni ruszamy do TucepiNie mogę się doczekać, liczę dni i godziny - trochę mnie martwią prognozy, bo nie są najlepsze, ale wierzę, ze będzie fajowo. Wracamy do Chorwacji po 6 latach - ciekawe, co się zmieniło. Teraz jedziemy w większym składzie towarzyskim i rodzinnym - przybyli znajomi i nasz kochany blisko 3 letni brzdąc.
.png)
monikak71 napisał(a):Dzięki, już jestem myślami daleko, daleko..... Już tylko 3 dni...

.png)
.png)
za 4 dni ruszamy do TucepiNie mogę się doczekać, liczę dni i godziny - trochę mnie martwią prognozy, bo nie są najlepsze, ale wierzę, ze będzie fajowo. Wracamy do Chorwacji po 6 latach - ciekawe, co się zmieniło. Teraz jedziemy w większym składzie towarzyskim i rodzinnym - przybyli znajomi i nasz kochany blisko 3 letni brzdąc.
.png)

.png)
Buber napisał(a):monikak71 napisał(a):A w Tucepi pewnie się spotkamy
Ja kwateruję w hotelu Neptun. Drużyna MY + 6,5 + dziki 3,5 - latek.
We wtorek postaramy się być na 11.00. w muzeum "muszlowym" w Makarskiej.
Aha nie jesteśmy abstynentami, ale nie przesadzamy![]()
Pozdrav.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko