uboot napisał(a):...Aha...moze troche zlosliwe to pytanie,ale...hmm,jak wygladaja chmury??...
Poczekaj jeszcze tydzień a sam się przekonasz jak już Ci się urlop skończy i wrócisz do domciu, i do roboty
.png)
gospodarz napisał(a):uboot napisał(a):...Aha...moze troche zlosliwe to pytanie,ale...hmm,jak wygladaja chmury??...
Poczekaj jeszcze tydzień a sam się przekonasz jak już Ci się urlop skończy i wrócisz do domciu, i do roboty.
.png)
uboot napisał(a):Przestroga dla jadacych po 1.07 przez SLO. Pamietajcie o winietkach. To chyba bardzo wazny temat bo ciagle w tutejszej TV o tym przypominaja...
.png)
okrzem napisał(a):uboot napisał(a):Przestroga dla jadacych po 1.07 przez SLO. Pamietajcie o winietkach. To chyba bardzo wazny temat bo ciagle w tutejszej TV o tym przypominaja...
ja wybieram opcję przez spifeld-lenart-ptuj tak więc słoweńcy mnie nie ogolą trzeba tylko uważać na zjazdy ......
.png)
.png)
.png)
okrzem napisał(a):masz rację że kpina ale tylko dla tranzytowców (czyt. dla nas)
jeśli postawisz się na miejscu autochtona to 35 ojro za 6 miesięcy po wszystkich ichnich autostradach to niewiele 0,20/dzień
jedyny ból dla korzystających 1 lub2x w roku to brak krótkoterminowych winiet i to wszystko
pozrowienia
![]()
![]()
.png)
Aduś napisał(a):okrzem napisał(a):masz rację że kpina ale tylko dla tranzytowców (czyt. dla nas)
jeśli postawisz się na miejscu autochtona to 35 ojro za 6 miesięcy po wszystkich ichnich autostradach to niewiele 0,20/dzień
jedyny ból dla korzystających 1 lub2x w roku to brak krótkoterminowych winiet i to wszystko
pozrowienia
![]()
![]()
Jestem nowicjuszkąPierwszy raz wybieram sie sama w podróż do Chorwacji i bardzo prosze o odpowiedź. Gdzie najlepiej kupić winietki na cała trasę do Chorwacji?Byłabym wdzieczna gdyby ktos kto jechał juz w tym roku odpisał mi wyczerpujaco.Nie jestem blondynką ale jakos to wyjątkowo sprawia i kłopot
Z góry serdecznie dziekuję
.png)
.png)
Aduś napisał(a):okrzem napisał(a):masz rację że kpina ale tylko dla tranzytowców (czyt. dla nas)
pozrowienia
![]()
![]()
Jestem nowicjuszkąPierwszy raz wybieram sie sama w podróż do Chorwacji i bardzo prosze o odpowiedź. Gdzie najlepiej kupić winietki na cała trasę do Chorwacji?Byłabym wdzieczna gdyby ktos kto jechał juz w tym roku odpisał mi wyczerpujaco.Nie jestem blondynką ale jakos to wyjątkowo sprawia i kłopot
Z góry serdecznie dziekuję