Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jaki był dla Was 2006 rok dobry czy zły

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
JasioJasio
Croentuzjasta
Re: Do JasioJasio

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 15.12.2006 01:30

Łukasz Darowski napisał(a):A ja mam nadzieję że to złoto u panów z ręcznej wpadnie w ręce Chrobrego :)

To do tematu "Humor" wrzuć Łukasz :)

Łukasz Darowski napisał(a):Kibic Chrobrego pozdrawia kibica Zagłębia !!!

Dzięki, dzięki również wszystkiego dobrego. No prawie, oprócz korony :P

Rok dobry jeszcze z jednego powodu chociażby - wszyscy w miarę zdrowi i niech tak zostanie na przyszłość.
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 15.12.2006 09:10

piotrulex napisał(a):
assia i norbert napisał(a):Dziwny rok.
zapoczątkował naszą przygodę i fascynację Chorwacją w ramach podrózy poślubnej :D

my tez po raz pierwszy pojechalismy do cro swiezo kupionym autkiem w ramach podrozy poslubnej :)

O proszę :) Fajnie.
A gdzie byliście, nie mów że na Hvarze, hi hi. Udała się podróż, zadowoleni jesteście z wyjazdu. Bo my bardzo na tyle, że nie możemy się już doczekać następnych wakacji w cro. Pozdrawiam :papa:
velo_12
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 15.12.2006 11:56

assia i norbert napisał(a):
piotrulex napisał(a):
zapoczątkował naszą przygodę i fascynację Chorwacją w ramach podrózy poślubnej :D

my tez po raz pierwszy pojechalismy do cro swiezo kupionym autkiem w ramach podrozy poslubnej :)

Bo my na tyle, że nie możemy się już doczekać następnych wakacji w cro. Pozdrawiam :papa:

Nie tylko wy :hut: Pozdro.
kate8799
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kate8799 » 16.12.2006 09:35

saturn_18 napisał(a):
assia i norbert napisał(a):
piotrulex napisał(a):

Bo my na tyle, że nie możemy się już doczekać następnych wakacji w cro. Pozdrawiam :papa:

Nie tylko wy :hut: Pozdro.

a ja podróży poślubnej ;p!!! blizej mi raczej do wakacji w HR wiec też się jest z czego cieszyć;))!!!
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 16.12.2006 21:25

assia i norbert napisał(a):O proszę :) Fajnie.
A gdzie byliście, nie mów że na Hvarze, hi hi. Udała się podróż, zadowoleni jesteście z wyjazdu. Bo my bardzo na tyle, że nie możemy się już doczekać następnych wakacji w cro. Pozdrawiam :papa:

objazdowka po Istrii - testowanie campow fkk :lol:

jaskinia postojna, wieden, pizza w czechach, slonecznki w autriii, jakas przypadkowa gora w slowenii - zabladzilismy i takie tam :D

cro faktycznie wciaga - bylismy juz nie raz i z pewnoscia nie raz bedziemy

tylko nam nieco 8-miesieczna corcia podrosnie, uporamy sie z dopiero co rozpozeta budowa i zmienimy autko na mlodsze
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 28.12.2006 12:42

piotrulex napisał(a):
assia i norbert napisał(a):O proszę :) Fajnie.

objazdowka po Istrii - testowanie campow fkk :lol:

jaskinia postojna, wieden, pizza w czechach, slonecznki w autriii, jakas przypadkowa gora w slowenii - zabladzilismy i takie tam :D

cro faktycznie wciaga - bylismy juz nie raz i z pewnoscia nie raz bedziemy

tylko nam nieco 8-miesieczna corcia podrosnie, uporamy sie z dopiero co rozpozeta budowa i zmienimy autko na mlodsze

To może (ale nie musi) trochę Wam się zejść, my co prawda jeszcze bezdzietni, ale plany podobne: budowa i samochodzik, ale z tym samochodzikiem to nie wiemy kiedy, jeszcze młody (bardziej byśmy chcieli duużyyy). Pozdrawiamy i życzymy Wam i sobie szybkiego zrealizowania postanowień i jeszcze szybszego pobytu w Cro. :papa:
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 29.12.2006 07:50

wczesniej pisalem, ze za wczesnie na podsumowanie, teraz moge to zrobic...to byl dziwny rok, rok dobrych i niedobrych wydarzen, zaczne moze od tych gorszych, to przede wszystkim smierc mojej babci :( juz nie mam zadnej babci. druga smutna sprawa to praca, zlecialem w dol, jesli chodzi o stanowisko, choc w efekcie nie jest tak najgorzej, jedyne czego mi brakuje to spotkan z ludzmi z firmy na szkoleniach, finansowo tez nieco gorzej...innych zlych rzeczy pamietac nie chce. co do dobrych, to na pewno spotkanie mojej Kasi. pozniej nasz wspolny wyjazd do CRO, ponadto, wesele mojej siostry...a chcialbym aby nowy rok byl lepszy. czego zycze i Wam i sobie.

PS w roku 2006 poznalem Was i to forum, dzieki za to! Pozdrav... :D
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 03.01.2007 10:22

No nie zawsze mozna byc na szczycie RobCro
tez mam studia a ciagle jestem na dole hierarchii z minimum krajowym
najlepszym wydarzeniem tego roku jest dla mnie Adam
:D :D
velo_12
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 03.01.2007 17:53

Rok bardzo udany;powiększyła się rodzinka,zdałem zaległe egzaminy,pojechałem do cro i dołączyłem do cro.pl :)
Maciek95
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciek95 » 04.01.2007 14:41

Jak dla mnie to byl super rok, mam nadzieje ze nastepny nie bedzie gorszy. Nie pojechalem tylko w gory na Kaukaz ale to zrobie w tym roku :wink:
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

jaki był dla Was 2006 rok dobry czy zły - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone