Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jaki był dla Was 2006 rok dobry czy zły

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 13.12.2006 16:12

mój były chłopak ma rodzinna firme ale nic w niej nie robi tylko sie zapija trzęsie nia mamka,jak umrze pójda z torbami
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 13.12.2006 20:47

A ja się pochwalę, a co mi tam :lol: . Też mam rodzinna firmę jednoosobową, jestem jej jedynym kierownikiem i pracownikiem. Konfliktów raczej nie ma bo nie cierpię na rozdwojenie jaźni. Pić nie piję ale z torbami mogę pójść, choć na razie się na to nie zanosi 8) .
Pozdrawiam :papa: i życzę pracy w takiej firmie.
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 13.12.2006 21:00

A w ogóle to zboczeńcy :wink: jesteście, bo zbaczacie z tematu. Ja ten rok zaliczam do udanych bo byłem w Chorwacji pierwszy (i na pewno nie ostatni raz), zakończyłem czteroletnie szkolenie w dziedzinie dobrego słowa i dotyku :x (egzamin na wiosnę), moje dzieci chorowały mniej niż rok temu a młodszy rzucił pampersa na rzecz ubikacji i pójdzie od stycznia do przedszkola.
No niech ktoś napisze że nie są to rzeczy które cieszą :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 13.12.2006 22:43

U nas porażka!!!!!!!!!!!! jaki Ludwik taki Dorn!!! Tylko już siłą woli cała firma trzyma usta centymetr nad gównem!!! Masakra!Pozorne działania , populizm. Stracony rok :evil:
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 13.12.2006 23:00

Sławomir Wocial napisał(a):U nas porażka!!!!!!!!!!!! jaki Ludwik taki Dorn!!! Tylko już siłą woli cała firma trzyma usta centymetr nad gównem!!! Masakra!Pozorne działania , populizm. Stracony rok :evil:

Chyba trzeba zmienić branżę :o .
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.12.2006 23:30

Branża Sławka jednak potrzebna - trzeba zmienić Ludwika Dorna :!:
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 14.12.2006 00:13

Dobry rok, dobry. Awansik był, zdrowie dopisuje, wakacje wspaniałe a i Zagłębie niexle sobie radzi. Czegóż chcieć więcej?
Na przyszły rok pomy slnego ukończenia studiów małżonki, spłacenia długów :) i potrójnej korony Mistrza Polski dla panów w kopana i ręczną a dla pań w ręczną. Szanse są :)
*p*a*t*i*
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) *p*a*t*i* » 14.12.2006 07:31

Rok 2006, choć nie całkiem zakończony zdecydowanie zaliczam do udanego, a bynajmniej dużo lepszego od 2005 ;-))

Spełniło się w tym roku moje naajwiększe marzenie - byłam pierwszy raz w cro i było cudownie :lol: i wogóle wiele dobrego wydarzyło się :)

Pozostaje mieć nadzieję, że kolejny będzie równie dobry :wink:
Łukasz.D
Croentuzjasta
Do JasioJasio

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz.D » 14.12.2006 08:35

A ja mam nadzieję że to złoto u panów z ręcznej wpadnie w ręce Chrobrego :)

Kibic Chrobrego pozdrawia kibica Zagłębia !!!
velo_12
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 14.12.2006 17:54

Więcej + niż - ale z ostatecznym werdyktem poczekam do Stycznia,bo przez te kilkanaście dni,może jeszcze coś ciekawego się wydarzy :)
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 14.12.2006 20:02

DOBRY choc nie skonczyl sie jeszcze

1. 16 kwietnia urodzila sie wymarzona coreczka
2. w sierpniu jedna taka dzialeczka stala sie nasza wlasnoscia
3. dzis dzwonila pani ze starostwa, ze pozwolenia na budowe mam do odbioru
4. rok wczesniej zmienilem prace aby w koncu pierwsza z cyfr na sumie przelewu podskoczyla nieco wyzej - w tym roku poszla jeszcze wyzej :))
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 14.12.2006 20:12

Dziwny rok.
Pierwszy taki rok w naszym życiu, gdzie bardzo dobre wiadomości przeplatały się z bardzo złymi wiadomościami, czasami nie wiedzieliśmy czym to się wszytko skończy.Ale wiemy jedno że rok ten zapoczątkował naszą przygodę i fascynację Chorwacją (w ramach podrózy poślubnej) a to napewno można uznać za ogromny PLUS tego roku. :D
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 14.12.2006 21:16

assia i norbert napisał(a):Dziwny rok.
zapoczątkował naszą przygodę i fascynację Chorwacją w ramach podrózy poślubnej :D

my tez po raz pierwszy pojechalismy do cro swiezo kupionym autkiem w ramach podrozy poslubnej :)
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 14.12.2006 22:49

Dooooobry rok, oby następny był do niego podobny.
:papa:
Ostatnio edytowano 27.12.2011 12:54 przez majeczka, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.12.2006 01:00

Poplątany.
Chciałoby się powiedzieć "z Nowym Rokiem - nowym krokiem" ale nic z tego......
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

jaki był dla Was 2006 rok dobry czy zły - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone