walp napisał(a):Dzień dobry.![]()
Wczoraj przy okazji pobytu w Gdańsku, odwiedziłem Park Oliwski. To prawdziwa oaza spokoju i piękna w sercu miasta.
Mega te aleje, jak się tam znajdę to chętnie odwiedzę.
Otrzymujesz indywidualny, kod rabatowy uprawniający do otrzymania 20% rabatu na zamówienie – jednokrotnego użytku, przy zakupach za minimum 499 zł brutto, na cały asortyment dostępny w naszym sklepie internetowym eKärcher. Kod nie uprawnia do otrzymania rabatu na produkty już przecenione, produkty uczestniczące w innych promocjach oraz nie łączy się z innymi kodami.
Marlowe1994 napisał(a):Dobrze, że balon na polu jeszcze kopią, to utrzymuje ruch na forum.
Marlowe1994 napisał(a):Dobrze, że balon na polu jeszcze kopią, to utrzymuje ruch na forum. Dobrze też, że ludzie termometry mają
te kiero napisał(a):z mojej strony już ostatni sezon, zawieszam buty na kołku
![]()
Marlowe1994 napisał(a):W sumie to nie dziwię się, że ludzie olewają pytania o namiar gdzie jest fajnie ...
Nikt jednak nie pobije "meteorologów".
walp napisał(a):te kiero napisał(a):z mojej strony już ostatni sezon, zawieszam buty na kołku
![]()
A może jeszcze jeden sezon?![]()
walp napisał(a): Nikt jednak nie pobije "meteorologów".
Same statystyki dotyczące ilości opadów na danym terenie na przestrzeni lat, wykresy temperatur czy innych zjawisk, takich jak np. susza hydrologiczna są ciekawym tematem do rozmów
te kiero napisał(a):walp napisał(a):Dzień dobry.![]()
Wczoraj przy okazji pobytu w Gdańsku, odwiedziłem Park Oliwski. To prawdziwa oaza spokoju i piękna w sercu miasta.
Mega te aleje, jak się tam znajdę to chętnie odwiedzę.
te kiero napisał(a):Dzień dobry
czasy się zmieniają, forum również, kiedyś o tej porze był zalew sezonowców i forum ruszało mocniej.
Wiem że czasem denerwowali stylem "dej", ale też byli tacy co umieli poszukać i tylko chcieli doprecyzowania, upewnienia.
A teraz parę wpisów w ciągu dnia, czasem więcej, a czasem nawet mniej.
Marlowe1994 napisał(a):Gdyby jeszcze na podstawie tych wykresów można było się dowiedzieć gdzie paliwo tańsze o 2 centy
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko