Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jak co roku polecam kwaterę w duce

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bartja
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bartja » 10.07.2007 20:32

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

byłem tam przez dwa dni bo później jechałem do breli . ( w tamtym roku byłem w duce dwa tygodnie )

lepszego tematu dla rodzin z dziećmi to nie ma - plaże piaskowe, płytka woda do kolan przez 50 m w głąb morza . a co będe pisał - pisałęm rok temu tak :

forum/viewtopic.php?t=12070&highlight=

:)

jak ktoś pojedzie do ivki i miro - zawszę proszę pozdrowić od bartka ! :)

ps. znowu byli ci czesi co siedzą tam już 11 lat :) wypilim kilka litrów różnych 40% trunków, wesoło było ;)

ps2. ruch bardzo się zmniejszył przez duce - bo otwarto autostradę która jest już prawie do makarskiej - więc jest o wiele spokojniej a to duży plus
bartja
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bartja » 23.09.2007 20:40

ktoś odwiedził ivke i miro ? :)
maciejdm1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciejdm1 » 12.10.2007 11:36

witam.mam pytanie czy Ty zalatwiales wczesniej czy jechales w ciemno .nie wiem poprostu jak zalatwiac takie wczasy-czy dzwonic tam i rezerwowac juz teraz czy czekac
bartja
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bartja » 12.10.2007 14:53

jak chcesz do ivki i mora - to zarezerwuj telefonicznie, a jak chcesz to możesz jechać w ciemno - też znajdziesz coś :-)
intruzik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) intruzik » 12.10.2007 19:28

Witam, Mam takie pytanie po której stronie drogi znajduje się dom Ivki i Mora? Od strony morza czy gór? I drugie pytanie w jakiej odległości znajduje się Camp Galeb od domu? Pytam bo było mi dane kiedyś spędzić kilkanascie dni na Campie :) i z sentymentem wspominam tamte chwile. Aktualnie szukam pewnego lokum dla znajomych co pierwszy raz jadą do Cro i po wysłuchaniu naszych opowieści okraszonych fotkami bardzo chcieli by zwiedzić tamte okolice. Z góry dziękuję za informacje. Pozdrawiam.
bartja
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bartja » 13.10.2007 17:03

dom znajduje się między górami a drogą i morzem . a do kampingu (jaka nazwa to nie wiem ) jest ze 500 m w strone omisia .
Beatka35
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beatka35 » 23.01.2008 13:26

Podoba mi się tam napisałam do nich maila zobaczymy może mi się coś uda załatwić na czerwiec lipiec
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 24.01.2008 09:46

bartja napisał(a):http://www.croatiaapartments.net/croatia_apartments/apartments_178.htm

byłem tam przez dwa dni bo później jechałem do breli . ( w tamtym roku byłem w duce dwa tygodnie )

lepszego tematu dla rodzin z dziećmi to nie ma - plaże piaskowe, płytka woda do kolan przez 50 m w głąb morza . a co będe pisał - pisałęm rok temu tak :

forum/viewtopic.php?t=12070&highlight=

:)

jak ktoś pojedzie do ivki i miro - zawszę proszę pozdrowić od bartka ! :)

ps. znowu byli ci czesi co siedzą tam już 11 lat :) wypilim kilka litrów różnych 40% trunków, wesoło było ;)

ps2. ruch bardzo się zmniejszył przez duce - bo otwarto autostradę która jest już prawie do makarskiej - więc jest o wiele spokojniej a to duży plus

Czemu nie wpiszesz tego namiaru w FAQ "Gdzie spać", tylko tworzysz nowy wątek tutaj?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.01.2008 09:53

Plumek napisał(a):...Czemu nie wpiszesz tego namiaru w FAQ "Gdzie spać",

zrobiłem to za niego :wink:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone