Magda N napisał(a):Nie bądz taki skromny. Z tego co czytałam to już kilka lat jeżdzisz na Peljesac więc jesteś Mistrzem
Nie przesadzajmy
Magda N napisał(a):Nie bądz taki skromny. Z tego co czytałam to już kilka lat jeżdzisz na Peljesac więc jesteś Mistrzem
.png)

Magda N napisał(a):A nie wiem. My tam tylko na kolacje chodzimy i winko ale regularnie bo klimat jest super. Szkoda tylko że rezerwacje trzeba robić np. na dzień kobiet .Takie tłumy. No i coś czuję że Ty jesteś starym bywalcem w tej restauracji i znasz właścicieli. Tzn że też jesteś z Ursynowa??
Bocian napisał(a):Magda N napisał(a):A nie wiem. My tam tylko na kolacje chodzimy i winko ale regularnie bo klimat jest super. Szkoda tylko że rezerwacje trzeba robić np. na dzień kobiet .Takie tłumy. No i coś czuję że Ty jesteś starym bywalcem w tej restauracji i znasz właścicieli. Tzn że też jesteś z Ursynowa??
spotkania-warszawa-cro-pl-t9782-1650.html?hilit=warszawa
Były z tego co pamiętam ( niekoniecznie wszystko) już tam trzy Warszawskie Spotkania. Następne jest planowane na 5 kwietnia. Będą goście zza granicy czyli Kominesku i Lechu67Na 99% w Papalinie.
gslawek napisał(a):Bocian napisał(a):gslawek napisał(a): Najcieplejsza woda.
Bo to nie jest morzeMorze jest po drugiej stronie
![]()
Jak to ''nie morze'' , z jednej strony półwyspu morze jest , a z drugiej nie ma ?

.png)
Bocian napisał(a):gslawek napisał(a):Bocian napisał(a):gslawek napisał(a): Najcieplejsza woda.
Bo to nie jest morzeMorze jest po drugiej stronie
![]()
Jak to ''nie morze'' , z jednej strony półwyspu morze jest , a z drugiej nie ma ?
Zapytaj miejscowych co mieszkają od strony południowej
Woda pomiędzy półwyspem a lądem to Malo MoreA prawdziwe morze jest po drugiej stronie