CroAna napisał(a):Wracając dojeżdżam do Ołomuca i tam też kimamy
Całkiem przyjemne miasto, nieprawdaż? a gdzie macie metę?
A masz coś sensownego w Ołomucu ?
.png)
Bocian napisał(a):Magda N napisał(a):Nie bądz taki skromny. Z tego co czytałam to już kilka lat jeżdzisz na Peljesac więc jesteś Mistrzem
Nie przesadzajmyJeżdżą na Pelješac od 2003 roku ale jeżdżę w jedno miejsce, do Borka. Nie byłem na przykład nigdy w Žuljanie. A dla mnie znać to znaczy być, rozmawiać tam z miejscowymi, zjeść coś, zobaczyć zabytki... Takich nieodkrytych miejsc jest wiele. ja mam tam swoje miejsce na Ziemi i nie szukam innego pod względem apartmanów, dlatego nikomu nic tam nie polecam bo nie znam
katarina_30 napisał(a):Bocian napisał(a):Magda N napisał(a):Nie bądz taki skromny. Z tego co czytałam to już kilka lat jeżdzisz na Peljesac więc jesteś Mistrzem
Nie przesadzajmyJeżdżą na Pelješac od 2003 roku ale jeżdżę w jedno miejsce, do Borka. Nie byłem na przykład nigdy w Žuljanie. A dla mnie znać to znaczy być, rozmawiać tam z miejscowymi, zjeść coś, zobaczyć zabytki... Takich nieodkrytych miejsc jest wiele. ja mam tam swoje miejsce na Ziemi i nie szukam innego pod względem apartmanów, dlatego nikomu nic tam nie polecam bo nie znam
Witam serdecznie, przeczytalam ze jesteś starym bywalcem PeljesacW tym roku planujemy wybrać sie własnie tam, Czy masz moze jakies sprawdzone apartmany? Jesli tak, to czy mozesz mi przeslac:)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Wielkie dzieki!