Ural napisał(a):Uważam, że jak na 2 osoby to dużo.
9 tysięcy za 11 noclegów na dwie osoby, to w mojej ocenie sporo, ale... co kto lubi
Myślę jednak, że można jeszcze drożej
stachan napisał(a):Ural napisał(a):Uważam, że jak na 2 osoby to dużo.
9 tysięcy za 11 noclegów na dwie osoby, to w mojej ocenie sporo, ale... co kto lubi![]()
....
Roksana.concept napisał(a):Noclegi:
Slunj - 1 noc ze śniadaniem - 42 E
Szybenik - 1 noc w samym centrum - 40 E
Mostar - 3 noclegi - 42 E
Dubrownik - 2 noclegi - 68 E
Trogir 4 noclegi - 110 E
Razem: 302 E
stachan napisał(a):Myślę jednak, że można jeszcze drożej
stachan napisał(a):Ja odniosłem się do kosztu całkowitego, który podała Roksana....
Roksana.concept napisał(a):Nie każdy to bierze pod uwagę, ale oboje jesteśmy palaczami i papierosy na miejscu tj ok 50 kun dziennie
malinero napisał(a):Roksana.concept napisał(a):Nie każdy to bierze pod uwagę, ale oboje jesteśmy palaczami i papierosy na miejscu tj ok 50 kun dziennie
Skoro byliście w Bośni trzeba było kupić na zapas. Połowe taniej niż w Chorwacji.
Sporo kopicicie, paczka na głowę dziennie
malinero napisał(a):malinero napisał(a):Roksana.concept napisał(a):Nie każdy to bierze pod uwagę, ale oboje jesteśmy palaczami i papierosy na miejscu tj ok 50 kun dziennie
Skoro byliście w Bośni trzeba było kupić na zapas. Połowe taniej niż w Chorwacji.
Sporo kopicicie, paczka na głowę dziennie
9k za dwie osoby za 10 dni? No to Chorwacja dorównałą do Izraela. Za 6 dni z przelotem, Tel Avivem, Jerozolimą, Morzem Martwym, wyszło nam ok. 7k na dwójkę bez zbytniego zaciskania pasa.
.png)
malinero napisał(a):Nie wyjazd był indywidualny, a na miejscu mieliśmy wynajęty samochód.
.png)

malinero napisał(a):9k za dwie osoby za 10 dni? No to Chorwacja dorównałą do Izraela. Za 6 dni z przelotem, Tel Avivem, Jerozolimą, Morzem Martwym, wyszło nam ok. 7k na dwójkę bez zbytniego zaciskania pasa.
.png)
.png)
boboo napisał(a):To nie ma nic wspólnego z gestem.
To jest urlop.
Część mózgu zajmująca się na co dzień sprawami przyziemnymi, jest po prostu shut down.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko