Pojadę na te wakacje 20 raz w to samo miejsce...
A co do kosztów, to moim zdaniem sama podróż kolegi Paszczaaka nie powinna kosztować więcej niż 2000pln.
.png)
.png)
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Pojadę na te wakacje 20 raz w to samo miejsce...
A co do kosztów, to moim zdaniem sama podróż kolegi Paszczaaka nie powinna kosztować więcej niż 2000pln.
.png)
Paszczaak napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Pojadę na te wakacje 20 raz w to samo miejsce...
Wyliczyłem jeszcze mniej. Winiety mnie kosztowały 400zł. (w obie strony) + chorwackie bramki. Paliwo myślę 3 zbiorniki 55l w skodzie. więc około 900zł . Razem jakieś 1600zł. Plus kawa po drodze itd. No ale sam koszt paliwa i winiety to faktycznie tragedii nie ma. Spalanie wyjdzie ok. 5.5l/100km
.png)
.png)
Paszczaak napisał(a):Jednak licząc się z uszczypliwościami itd zaryzykuję
Paszczaak napisał(a):Dodatkowo na całość pobytu planuję przeznaczyć ok. 1700 euro.
.png)
dekoder napisał(a):piekara114 napisał(a):Rok temu najtańszą gałkę lodów na Brać jaką trafiłam była w Splitskiej po 1,8, a najczęściej 2,5-3 eur, w Bol 4 eur.
W tym roku. Murter , Marina, Trogir, Milna, Pucisca. Zlarin. Wszędzie 2 euro. Moje info jest bardziej wiarygodne.

.png)
LUKASQ napisał(a):,,,,,,,,,,,,,,,
Kurde ponad 10 razy w jednej miejscowości ? To nieźle musiała wam podpasować
,Trajgul napisał(a):,,,,,,,,,,,
Kiedyś moim budżetem była około stówka Euro dziennie "na życie" dla 2+2 (w Cro), a teraz liczę tak 150E ale już poza Cro.
.png)
Trajgul napisał(a):Paszczaak napisał(a):Jednak licząc się z uszczypliwościami itd zaryzykuję
Ach jak żałuję, że nie odezwałeś się w "prajmie" czasowym tego forum, byś miał konkretnie wytłumaczone, że kwoty o których piszesz, są na dwa razy dłuższy pobyt albo nocleg, który wziąłeś jest 3 razy droższy niż ichPaszczaak napisał(a):Dodatkowo na całość pobytu planuję przeznaczyć ok. 1700 euro.
Kiedyś moim budżetem była około stówka Euro dziennie "na życie" dla 2+2 (w Cro), a teraz liczę tak 150E ale już poza Cro.
.png)

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko