Re: Hvar + Środkowa Dalmacja 5/5 dni czy inaczej ? / + Relac
napisał(a) wiolek_lp » 16.11.2016 12:40
Vjetar napisał(a):wiolek_lp napisał(a):W ciągu 10 dni pobytu zrobiliśmy 3626 km z czego na wyspie 864.
Nieźle. Ale my też tak lubimy się kręcić.
Fajna relacja.
Dzięki.
Pzdr
Dzięki za obecność

agata26061 napisał(a):Ach ten Hvar... piękny Hvar. To moje marzenie. Zazdroszcze Ci tego, że nie czujesz niedosytu. Ja po 4 wakacjach w Cro zawsze czułam niedosyt i zawsze towarzyszyło mi przeświadczenie, że nie tak miały wyglądac te wakacje. No, ale może właśnie przez to, że cały czas do tej pory stacjonowaliśmy na stałym lądzie. W przyszłym roku jeszcze nie wiem co będzie, ale mam nadzieję, że w ogóle będzie to Cro

Pozdrawiam
Ale ja czuję niedosyt- zwłaszcza ten związany z miastem Hvar

Ale jednocześnie jestem bardzo zadowolona bo czas, który mieliśmy wg mnie wykorzystaliśmy jak najlepiej się dało, nie zmęczyliśmy się plażowaniem ale nie zmęczyliśmy też dzieciaki zwiedzaniem
Hvar dalej mnie strasznie kusi, ale jednak w przyszłym roku będzie trochę Pagu i więcej Brać, ehhh gdyby tak pływały jakieś promy z Bracia bezpośrednio do miasta Hvar, no ale nie ma tak dobrze
Ja znowu nie byłam na stałym lądzie ale zjechałam wybrzeże i chyba nie chcę tam dość szybko stacjonować.
Mam wrażenie, że na wyspach łatwiej znaleźć zatoczki, na których nie będzie tłumów, ale może się mylę
Pozdrowienia