witam serdecznie,
krótka opinia o Hvarze na Hvarze,
hałas, drożyzna i śmierdząca woda, piękne fotki ale w rzeczywistości katastrofa - jak za przeproszeniem krupówki w Zakopcu, pieniążka nie wrzuciłem bo tam nie chcę wracać.
pozdrawiam
.png)
g-bednarz napisał(a):Popieram wyspa cała piękna, miasto Hvar też tylko ta drożyzna...Pączek w piekarni 8kun apart w lipcu 23euro od os. już po dużej obniżce...Wszystkie miasteczka trzeba zobaczyć Hvar też:)
.png)
.png)
.png)
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):O Chorwatów się nie martw.. jakoś dadzą sobie radę....
Chciałam tylko powiedzieć, że dzisiaj naprawdę nie jest problemem uzyskać dość dokładne informacje o potencjalnych miejscach wypoczynku, zanim jeszcze wyruszy się na urlop.. Można poczytać, pooglądać w necie.. Jeśli wszyscy Cię ostrzegają, że jakieś miejsce jest centrum snobiznu i drożyzny, a w z wiązku z tym na spokojony urlop się nie nadaje (wystarczy wybrać się na kawę i "zwiedzanie"), to może lepiej rozważyć inne miejsce na wypoczynek...
Mnie dziwi Twoje zdziwienie...
Pozdrawiam
.png)

bogdan63 napisał(a):a mnie dziwi że dla Pani Kasi np śmierdząca od szamba woda w kąpieliskach to norma, no na szczęście nie wszędzie i nie dla wszystkich to normalne,
pozdrawiam
.png)
anakin napisał(a):bogdan63 napisał(a):a mnie dziwi że dla Pani Kasi np śmierdząca od szamba woda w kąpieliskach to norma, no na szczęście nie wszędzie i nie dla wszystkich to normalne,
pozdrawiam
A mnie dziwi,że ktoś świadomie rezerwuje sobie chatę w "szambie" ,a potem obwinia wszystkich dookoła,tylko nie siebie!![]()
A od P.Kasi to Ci się proponuję "odstosunkować...
Nie jesteś godzien..
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne