Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

hm a jaki jest stosunek chorwatow do kobiet??:);)

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.06.2015 13:20

golibroda napisał(a):To masz ciężkie życie ... musisz znać tyle języków :oczko_usmiech:

Wstaw fotkę w avatar, to zobaczymy co z Ciebie za urocze ziółko :mrgreen:

Niemieckiego nie znam - trudny. Znam tylko te trzy, które wymieniłam - mam łatwość uczenia się języków słowiańskich, a, że angielski jest potrzebny do wszystkiego, to chyba nie muszę nikogo przekonywać :)
A wstawić fotki w avatar to już naprawdę nie umiem :( A w PL powodzenia nie mam, naprawdę :)
golibroda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) golibroda » 19.06.2015 13:42

To teraz po takiej bogatej autoreklamie, jak tylko nauczysz się wstawiać zdjęcia na forum lawinowo wzrośnie zainteresowanie Twoją osobą w PL :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.06.2015 14:47

golibroda napisał(a):To teraz po takiej bogatej autoreklamie, jak tylko nauczysz się wstawiać zdjęcia na forum lawinowo wzrośnie zainteresowanie Twoją osobą w PL :mrgreen:

Reklamie? Daleka jestem od tego. Dziękuję, nie trzeba mi, poważnie. Na początku powodzenie w Chorwacji było bardzo miłe, ja słabiutko znałam ten kraj, a okazało się, że jest tam bezpiecznie i ci faceci trochę zagadują, ale są nieszkodliwi. Po kilku wizytach (bo nie muszę chyba pisać, ze Chorwacja wciąga) :) robi się to męczące, tym bardziej, że tym "romantycznym" Dalmatyńcom tylko jedno w głowie i trzeba im rakii, żeby powiedzieć to wprost...
banalna77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) banalna77 » 19.06.2015 16:31

Tak coś mi świta ...czy koleżanka też jest w grupie na fb -cromaniacy.pl? Bo ostatnio właśnie tam czytałam bardzo podobny post..w którym, też pisząca go pani narzekała,że nie może się odgonić od "krewkich" Chorwatów :lol:
Ostatnio edytowano 19.06.2015 16:35 przez banalna77, łącznie edytowano 1 raz
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 19.06.2015 16:34

Jak widzę lans w toku...... :lol:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 19.06.2015 17:16

Zastanawiam się, jaką to trzeba mieć urodę

Wyrocznia napisał(a):Dobra, dajmy temu spokój... W PL nie mam powodzenia (i dobrze, nie jest mi ono potrzebne w żadnym kraju).

natomiast Chorwaci szaleją, zwłaszcza po rakiji :)
to może być bardzo interesujące dla kobiet również, może któraś skorzysta i potem Chorwacja na zawsze ;)
banalna77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) banalna77 » 19.06.2015 18:09

Na to wychodzi, że trzeba mieć urodę niebanalną :smo:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 19.06.2015 18:17

banalna77 napisał(a):Na to wychodzi, że trzeba mieć urodę niebanalną :smo:

No ale .... trzeba to doprecyzować :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.06.2015 19:01

banalna77 napisał(a):Tak coś mi świta ...czy koleżanka też jest w grupie na fb -cromaniacy.pl? Bo ostatnio właśnie tam czytałam bardzo podobny post..w którym, też pisząca go pani narzekała,że nie może się odgonić od "krewkich" Chorwatów :lol:

Jestem, ale nic takiego nie pisałam, poważnie :)
banalna77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) banalna77 » 19.06.2015 19:11

Wyrocznia napisał(a):Wybaczcie, ze post pod postem.
Dobra, już wiem, co myśleć. Nie zmienia to mojego stosunku do tego pięknego kraju :)
Nic nie poradzę na to, że mam tam powodzenie - nic nie robię w tym kierunku i nie jest mi ono potrzebne.
Następny urlop w Chorwacji spędzę w burce z rotweilerem na smyczy - oby nikt się nie dowalił!

właśnie na grupie, też i o burce i o rotweilerze jest,więc skojarzyłam posty....nie chcę cytować z grupy bo nie mam takich praw, ale może poprostu taki zbieg okoliczności, że tu i tam ... :roll: :wink:
arabesqa74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arabesqa74 » 19.06.2015 20:00

Nie czujecie, że Wyrocznia wkręca Was wszystkich? Przecież to podpucha, wkrętka do dyskusji. No chyba, że lekarstwo na niedowartościowanie :oczko_usmiech:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 19.06.2015 20:01

arabesqa74 napisał(a):Nie czujecie, że Wyrocznia wkręca Was wszystkich? Przecież to podpucha, wkrętka do dyskusji. No chyba, że lekarstwo na niedowartościowanie :oczko_usmiech:

Ależ wiemy i czujemy :)
Mało tego - świetnie się bawimy :)
CroAna
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CroAna » 19.06.2015 20:09

a może by tak...jakie biuro matrymonialne "MartymoniumCro.pl"? :hearts: skoro jest branie... :lool:
arabesqa74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arabesqa74 » 19.06.2015 20:10

Upewniałam się :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 19.06.2015 20:11

CroAna napisał(a):a może by tak...jakie biuro matrymonialne "MartymoniumCro.pl"? :hearts: skoro jest branie... :lool:

no ale najpierw miały być konkrety o co chodzi z tą urodą - bo to specjalna musi być ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

hm a jaki jest stosunek chorwatow do kobiet??:);) - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone