Franz napisał(a):Koziorożec.
Niezły byczek. Ale chyba już stary i zdystansowany do świata.
Już to zdjęcie gdzieś pokazywałeś ! Jest super i fotka i spotkanie.

Ponownie robi wrażenie.

pozdrawiam.
majeczka napisał(a):Podobno w Hiszpanii wyprawa na koziorożca, to nadal jedno z najbardziej ekscytujących i najciekawszych polowań na świecie, głównie z uwagi na rewelacyjne i malownicze widoki górskie podczas tego aktu![]()
Kiedyś - podczas innej hiszpańskiej eskapady - stado koziorożców wyszło na mnie wprost z mgły.
majeczka napisał(a):...zdarzenie na pewno było niezwykle zdumiewające, ale jak dla mnie również zachwycające. Świetne spotkanie. Zdaję sobie sprawę, że były u siebie, a nie Ty u nich, jednak mam nadzieję, że wspólne Wasze spotkanie zakończyło się optymistycznie?
Franz napisał(a):Cieszę się, że nie wychodzę na totalnego dziwaka, któremu podoba się to, co innych odstręcza.
Pozdrawiam,
Wojtek
Fatamorgana napisał(a):Franz napisał(a):Cieszę się, że nie wychodzę na totalnego dziwaka, któremu podoba się to, co innych odstręcza.
Pozdrawiam,
Wojtek
Daj Boże więcej takich "dziwaków"...![]()
![]()
![]()
Dzięki nim wiemy dopiero jaki świat jest piękny!
Fatamorgana napisał(a):Franz napisał(a):Cieszę się, że nie wychodzę na totalnego dziwaka, któremu podoba się to, co innych odstręcza.
Pozdrawiam,
Wojtek
Daj Boże więcej takich "dziwaków"...![]()
![]()
![]()
Dzięki nim wiemy dopiero jaki świat jest piękny!
Franz napisał(a):Wyjazd zamykający ten sezon...mysza73 napisał(a):No to miłego i udanego wyjazdu.